Längesedan jag var såhär sjuk

Hörni, nu är livet inte på topp. Jag har 39 graders feberfrossa, hostar om vartannat och orkar knappt stå upp. Jag har känt mig lite till och från senaste två veckorna och jag antar att jag skulle tagit det lugnt i helgen men det gjorde jag ju inte så nu ligger jag här hemma i sängen, bestraffad för mina synder typ hehe. Jag är så trött och seg i huvudet att jag inte ens orkar kolla på en serie. Så har mest sovit senaste 24 timmarna och lyssnat på podd. Det har funkat bra!

Hade sjukt mycket möten och events som jag sett fram emot denna veckan men fick avboka allt då jag blev sjuk redan i tisdags. Och som grädde på moset har jag en middag hemma hos mig imorgon som jag inte kan avboka då den är planerad sedan långt tillbaka. Och på lördag så flyttar jag ut ur lägenheten så timingen på att bli sjuk var ju verkligen inte den bästa heller. Men jag försöker tänka positivt!

20 gillar

Kommentarer (8)

 • Amanda

  |

  Krya på dig! Vart har du köpt den fina lampan?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Royal Design! ❤️

   Reply

 • Evelina

  |

  Krya på dig!

  Reply

 • Emma

  |

  Usch, krya på dig! Måste bara fråga vart dina glasunderlägg är ifrån? Letat efter sådana väldigt länge så hade varit evigt tacksam för svar <3

  Reply

 • Hannah

  |

  Hej Hanna!
  Jag har precis flyttat till en ny lägenhet och har blivit av en perfektionist när det kommer till allt vad det gäller inredning samt att jag vill bevara mina möbler i nyskick. Råkade repa min platsbyggda hylla igår, och det har gett mig sån ångest. Det går inte att åtgärda det på något sätt förutom att anlita en målare som spacklar och målar om hela hyllan.

  Tänkte bara kolla med dig hur du reagerar när det kommer till din lägenhet, har du någonsin orsakat fläckar/repor som gett dig ångest? Hur kan man gå tillväga ifall det inte går att lösa. Mår typ dåligt, och undrar om det är andra som också varit i samma sits.

  Hoppas att du svarar!
  Din lägenhet är goals ❤️

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hallå fina! Jag bryr mig ärligt talat inte om sådant, tänker att man måste leva, bo och använda och att det hör till att det blir repor och fläckar hit och dit och så försöker jag se det charmiga i det istället.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler