Lägenheten är snart klar!

Inlägget innehåller adlinks och reklam för Royal Design

Soffa här (klick!) (OBS! har ett sofföverdrag på bilden här, den är alltså ej sådär överflödig i tyget annars) – Soffbord här (klick!) – Vas här (klick!) – Matta Layered

Jag vill inte riktigt visa er allt i lägenheten ännu då det kommer en stor youtube video om det inom närmsta veckorna och hur vi tänkt när vi gjort om jag och min inredare och barndomskompis Carro Hillehem. Men tills dess så ville jag bara visa er lite snsakpeaks samt ge er en grym rabattkod “HANNA15” på hela 15% på alla ordinarie priser hos Royal Design. Vilket ni borde passa på att nyttja då det inte är ofta inredningsbutiker ger så bra rabatt.

Matbord här (klick!) – Matsalsstolar här (klick!) – Vas här (klick!) – Spegel här (klick!)

Här är vilket fall en liten sneakpeak på mitt nya matsalsbord och mina nya stolar. Jag älskar att det är svart och jag dör för stolarna. De är så annorlunda och snygga.

Annons

Kruka med studs här (klick!) – Stor kruka med pampasgräs i verkar slut men här (klick!) är en liknande

Vad är er feeling kring mitt nya hem? Gillar ni det? Allt går ju lite mer ton i ton nu än innan och det känns verkligen som att jag har fått hjälp att hålla den där röda tråden som annars kan vara svår att få till om man inte har “DET”..

Lovar er ett färdigt resultat på hela lägenheten snart. Men tills dess… Gå in på Royaldesign, ange rabattkoden “HANNA15” och unna er något fint till hösten. Bara en sådan sak som att byta ut kuddarna, köpa någon fin vas eller nya tallrikar kommer göra vardagen lite roligare och lite härligare. Och känner ni er ännu tröttare på ert hem – gör om mer och passa på! Hösten är den perfekta tiden för en nystart och vad är bättre än ett nytt hem?

22 gillar

Kommentarer (13)

 • Emma

  |

  Hur länge gäller koden? :d

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Till imorgon 23.59! Puss

   Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De är så jävla snygga!!!

   Reply

 • Sanna

  |

  Kan du snälla lägga ut vad du kommer att ha på dig på summerburst?? Jag har beställt en hel del kläder, men är så kluven över vilken typ av stil som passar in på simmerburst.. vill inte komma dit och känna att jag är alldeles för uppklädd och ”spacead” men inte heller för nedklämd.. så hade hjälp att se på ett ungefär vad du kommer ha! ❤️

  Reply

  • Johanna

   |

   Sanna. Ingen bryr sig om vad du har på dig. Du är en tragisk individ om du måste kolla vad Hanna har på sig. Get a life

   Reply

 • Sanna

  |

  Kommer du att lägga ut vad du kommer att ha på dig på summerburst?? Jag har beställt en hel del kläder, men är så kluven över vilken typ av stil som passar in på summerburst.. vill inte komma dit och känna att jag är alldeles för uppklädd och ”spacead” men inte heller för nedklädd.. så hade hjälp att se på ett ungefär vad du kommer ha! ❤️

  Reply

 • Caroline

  |

  Hej Hanna! ? så snygg inredning! Har köpt soffan har verkligen letat efter denna, tack! ? men vart hittade du överdraget till soffan? Supersmart!
  Kraaam

  Reply

 • Emelie

  |

  Hej!! Så fint verkligen? måste fråga, vart är dina gardiner ifrån??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tyghuset! <3

   Reply

 • Tiril

  |

  Hvilken farge har du på veggene? Veldig fin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nothing beige i vardagsrum, soft skin i sovrum och Marrakesh på bokhylla. Från Jotun!

   Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Sorry Sothing beige i vardagsrum…

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler