Veckan hade kunnat börja bättre…

Hela förra veckan kändes som en enda lång transportsträcka till att den här veckan skulle ta fart. Jag hade inget roligt planerat, jag var trött, hade svårt att komma tillbaka till rutinerna och träningen, hade ingen inspiration för jobb, har haft en argumentation med en kompis och som grädde på moset fick jag ett meddelande att jag inte längre kommer kunna komma och bo i lägenheten i New York som jag sedan månader tillbaka bestämt mig för att hyra.

Så det är lite med hjärtat i halsgropen som jag går in i den här veckan eftersom att jag förra veckan hyrde ut min lägenhet här hemma i Stockholm men inte längre har någonstans att bo i New York. Därför tänkte jag slänga ut ett litet meddelande till er ifall ni känner någon, eller känner någon som känner någon som bor i NY.

Jag letar efter ett rum eller en studio gärna i Lower Manhattan from 29e sep – 11e dec, budget max 2000 dollar i månaden. Fräscht och gärna inte en lägenhet med 6 st room-mates som jag inte känner. Utan bor helst med 1 eller 2 st personer max. Uppskattar något otroligt om ni kan hjälpa mig att hitta något eller åtminstone hålla ögonen öppna och tänka på mig om ni hör något.

Nä, nu måste jag försöka tänka positivt. Det är måndag, det är en ny vecka och det finns ett nytt avsnitt ute av Måndagsvibe som ni inte får missa där vi svarar på era frågor om sex och relationer. Jag ska fortsätta sitta och jobba lite här, sedan ska jag iväg och träna kickboxning och sedan ska jag börja packa inför onsdag. Tänkte nämligen åka upp till mina mor- och farföräldrar uppe i Norrland/ Ljusdal då för att spendera veckan där. Har inte träffat dom på hur länge som helst och brukar åka upp dit varje sommar så nu är det dags innan sommaren är över helt.

48 gillar

Kommentarer (15)

 • Kornelia

  |

  Hjälper så gott jag kan nu 🙂 finns grupper på FB som heter typ ”ung svensk i new york ”svensk i new york” osvosv.. där frågar folk ofta om boende och det är alltid massa bra tips. Verkar finnas/hyras ut allt från ett litet rum till en stor fin lägenhet. Släng in ett meddelande där från din fb!! ❤️❤️

  Reply

  • Lisa

   |

   Tänkte precis skriva samma, om du inte redan testat så skriv i ”Svenskar i New york” på fb! Det hinner lösa sig ska du se <3

   Reply

 • A

  |

  Brukar tänka att allt löser sig. Även om det är en klump i magen nu kommer det kännas asbra när du väl är där, på andra sidan, för sjukt nog löser sig faktiskt allt!! <3

  Reply

 • Lisa

  |

  Hoppas det löser sig! Och en liten notering, Ljusdal är inte i Norrland haha 😂

  Reply

  • J

   |

   Haha fast jo?

   Reply

  • Erika

   |

   Ljusdal kanske inte känns som Norrland för den som bor i Arvidsjaur, men geografiskt sett så är det det 😊

   Reply

  • Christina

   |

   Ljusdal ligger i södra Norrland. Var skulle Ljusdal annars ligga om inte i Norrland?

   Reply

 • Sara

  |

  Är du & Molly ovänner?

  Reply

 • Mia

  |

  3000 dollar i månaden??? Ska du seriöst betala närmare 30k i månaden på boende??

  Reply

 • Fanny

  |

  Men för dom pengarna borde man väl kunna hitta något på air bnb ?

  Reply

 • Jessica

  |

  Vart kommer outfiten ifrån?😍😍 kommer du att länka här på bloggen?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Allt är tyvärr gammalt och finns ej att få tag på längre 🙁

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler