En liten lördagsuppdatering

Hallå mina godingar!

Lovar att jag är tillbaka på bloggen till veckan men har varit så jäkla trött och inspirationslös sedan jag kom hem från Ibiza att jag inte riktigt vetat vad jag ska ta mig till. Käkade middag igår hemma hos Danijela med lite kompisar och då pratade vi lite om att jag känt mig så jäkla energilös på senaste varpå Sanny, en killkompis och även numera personliga tränare i thaiboxning (eller kickboxning?) att man typ alltid är trött och energilös. Är man det? Jag vet inte. Jag tycker bara att det varit väldigt påtagligt på senaste. Det var i varje fall en väldigt mysig middag igår med massa rödvin, god mat och gott häng. Och nu sitter jag på Broms och jobbar lite. Jag hade inget bättre för mig och fick lite idéer kring ett projekt jag håller på med som jag var tvungen att få ner på papper. Vad ska ni göra i helgen/ gör ni för något?

19 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler