Jag flyttar till New York

Det har varit i pipelinen ett tag nu och nu är det äntligen bestämt! Jag kommer ta mitt pick och pack och spendera 3 månader i New York i höst och jag kunde inte vara mer excited!!!!! Jag kommer åka i mitten av September och stanna till mitten av December och den här gången flyr jag inte ifrån vardagen och mitt mående och mig själv (syftar på L.A). Utan den här gången så har jag nog inte mått bättre på länge.

Ni som har följt med mig ett tag vet att jag sedan jag var liten alltid har drömt om att testa att bo både i New York och L.A under en längre period. Och nu kände jag att det är dags för New York. Jag har inget att anpassa mig till hemma, jag är ung, jag är fri och jag kan göra vad jag vill och jobba vartifrån jag vill så jag kände helt enkelt att det kan inte komma lägligare just nu. Livet är för kort för att vela och drömmarna är för många för att inte börja följa dem här och nu. Så nu jäklar..

Let’s do a recap på mina senaste resor till NYC. Första gången jag var i New York ensam utan familjen var jag där med Anna och Olivia för 4-5 år sedan. Haha vi var så små då men oj vad roligt vi hade det. Det var ju på den här resan vi lärde känna varandra och vi levde verkligen loppan den veckan i New York. Gjorde allt och ingenting och festade varje dag som att det inte fanns någon morgondag haha.

Den här gången var jag här med den äldre generationen blogg-tjejer, Maggan, Petra, Linn Herbertsson, Maxinne mfl. Väldigt kul resa. Det var på den här resan jag insåg att jag också behövde en Chanel-väska haha.

Sist jag var i New York var faktiskt förra september, då var jag där på Fashion Week med bland annat dom här tjejerna. Influencers ifrån Finland, England, Danmark etc.

Stannade också kvar några dagar och då kom Bonnie ner och hängde med oss vilket var så jävla kul. Dör för henne och saknar henne så!!!

Har också fotat kollektion med NA-KD där, minns ni? Fick verkligen tjata till mig just NYC destinationen, bagaget fastnade påmellanlandningen på Island pga storm och vi fick i panik köpa nya accessoarer och endast fota det jag lyckligtvis packat i handbaget. Men oj vad bra det blev tillslut. En av mina bästsäljande kollektioner faktiskt.

Detta var min favorit ur den kollektionen!

Har också varit i New York mitt i sommaren, bokade det superspontant kvällen innan och flög morgon efter. Det var jag och Dani som var där och vi levde verkligen life haha. Hade så jävla kul på denna resan.

Har även firat Halloween i NYC…

Och nu ska jag åka dit och vara där i tre månader, jag längtar så jävla mycket! Ska berätta allt om det jättefina boendet jag hittat och så också. Men nu behöver jag bara smälta mitt beslut över att jag åker…

100 gillar

Kommentarer (4)

 • A

  |

  Så kul! Nu ser jag framemot att du åker haha, blir kul att följa dig därifrån 🙂 Kram!

  Reply

 • Stina

  |

  Åååh gud vad kul att följa dig när du flyttar dit, drömmen!! 😃 Du gör helt rätt som åker när du inte har något att anpassa dig efter. Du måste berätta allt om boendet och hur du hittade det, ska du åka ensam eller kommer folk ner och hälsar på?

  Reply

 • Hanna

  |

  Gud vad kul för dig! inte alls avis haha. kan du kanske berätta hur du hitta boende? rekommendationer osv om man kanske vill själv gör som du gör nu fina? 🙂

  Reply

 • Nina

  |

  Kul!!! Åker du själv? Inte lika spännande att följa när mamma är med tyvärr 😅🤭 som LA.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler