God morgon – frukosttips!

Keso med turkisk yoghurt, jordnötssmör och banan

Har sovit jättedåligt senaste nätterna. Vaknar, vrider och vänder på mig och sover liksom oroligt. Jag vet inte vad det är men det är irriterande och ovanligt för jag sover alltid som en stock vanligtvis. Undra om de är fullmåne kanske? Tror ni på det. Att man sover sämre då. Jag gör det!

Vaknade runt 06 imorse och nu har jag precis ätit lite frukost innan det är dags för mig att cykla bort till Odenplan för ett pt pass med Alex. Resten av dagen är oplanerad eller jag ska förbi min frisör Bangerhead för att sätta om löshåret efter lunch men utöver det har jag en rätt oplanerad dag vilket ska bli skönt. Kanske sätter mig på ett café och jobbar.

13 gillar

Kommentarer (2)

 • F

  |

  i slept really bad as well and i will probably sleep bad tonight as well (tonight is newmoon). i always sleep bad every month at fullmoon and newmoon (and the 1-2days before that). really every single time it is like this for me. i think some ppl may be more sensitive to it than others (also some are more senstive when it comes to weather changes and other not so much). but i think the moon more or less controlls the whole ocean with ebb and flow (or is high and low tide the right meaning for it?) and we are made mostly out of water…so how can we think that the moon has zero influence on us?

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej! Jag har en fråga! Ditt kaffe ser alltid så himla gott ut, vad har du för maskin?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler