Nu är vi online!

Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Min svarta baddräkt här (klick!) – Hannas snakeprint bikini här (klick!)

ÄNTLIGEN ÄR VI ONLINE MED SWIM!!!!!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR (KLICK!) kommer ni till kollektionen…

Den svarta baddräkten här (klick!) – Snakeprint bikini här (klick!)

Den här baddräkten är en väldigt klassisk piece. Jag älskar den så mycket. Den sitter fint med större byst och den är as fin i ryggen vilket ni kommer se längre ner. Jag har storlek S och Hanna Schönberg som var med och fotade droppet har storlek XS. Snakeprint bikinin är också skitsnygg och trosan är hög i midjan.

Bikini här (klick!)

Den här bikinin är min absoluta favorit i hela kollektionen. Den kommer även i beige vilket ni kommer få se längre ner, men alltså JAG ÄLSKAR DENNA. Det är en sporty meet classic style och den sitter så jävla snyggt. Bär storlek S!

Svart baddräkt här (klick!) – Snakeprint bikini här (klick!)

Jag älskar verkligen den här looken, som ni kanske märkt med tanke på hur många bilder jag lagt upp på den nu haha. Men den är så klassiskt snygg. Och den här baddräkten passar även skitbra på er med större byst det kan både Sofie och Danijela som kom hem till mig igår och testade dem intyga. Sofie har vanligtvis en 80D och Dani har lite svårt med exakt bröststorlek nu efter bebisen men det går alldeles utmärkt med big boobs.

Baddräkt här (klick!)

Denna är också superfin och sitter också fint på större byst.

Kommer även i svart!

Svart bikini här (klick!) – Beige bikini här (klick!) – Baddräkt här (klick!)

Timglas baddräkten är så fin också och ovan ser ni den i vit och nedan ser ni den i svart. Denna är så fin om på dig om du bär Large, speciellt i svart för du blir verkligen som ett timglas. Jag älskar den vita också, den är superklassisk. Och denna funkar även as fint om du har större bröst.

Baddräkt här (klick!) – Bikini här (klick!) – Strandväska här (klick!)

Samma baddräkt som jag pratade om ovan fast med färgerna omvänt samt en väldigt klassisk bikini som är as fin om du har en mindre byst då den verkligen ger dig en push up!

Snakeprint bikini här (klick!) – Svart klassisk baddräkt här (klick!)

Här ser ni den klassiska baddräkten bakifrån, så snygg!

9 gillar

Kommentarer (1)

  • J

    |

    Hej Hanna. Så kul att du levererar så fina kollektioner efter kollektioner. Jag vill inte vara den men nu kommer jag med lite konstruktiv kritik, jag tänker att det bara är bra för både dig och dom som är lite i min situation för då kanske det kan ändras till framtida kollektioner. Jag har sett så många fina saker från dina kollektioner som du gjort och som jag mer än gärna hade velat beställa men som jag inte gjort pga en anledning. Det är ofta mycket tal om att plaggen passar storbystade och sen finns det ju vi som faktiskt är åt andra hållet. Du har nämnt fåtal gånger hur något passar oss med mindre byst men överlag är det mycket fokus på storbystade vilket jag tycker är tråkigt. Jag har liksom blivit osäker om plaggen inte alls passar ”oss” eller om dom bara sitter bättre på storbystade när du nämnt/fokuserat på det. Hoppas du tar min kommentar rätt. Kram!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler