Kvällspromenader

Igår gick jag på en kvällspromenad med en killkompis runt Djurgården vilket var så jävla avkopplande. Jag hade haft en hektisk dag, visste att jag väntade den här lanseringsdagen och det kändes verkligen som energin jag fick av den här promenaden gav mig kraft att orka idag och koppla bort negativ energi. Jag var verkligen present och kände glädje och pirr i magen av hur vackert allt var. Tack livet för att jag hittat tillbaka!

24 gillar

Kommentarer (1)

 • Aikondistributionfr

  |

  Veka – l’entreprise offre la possibilité de définir les dimensions, les couleurs, le nombre de plaquettes, feuilles de position et des
  profils supplémentaires. Une multitude de solutions permet la production de grandes fenêtres, et d’effectuer des commandes spéciales.

  https://www.aikondistribution.fr/softline,p27

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler