Imorgon kl 07!

Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Imorgon lanseras mina swim för NA-KD och jag är så peppad!!!!! Det känns så roligt för de är verkligen en kollektion jag ÄLSKAR. Det finns så mycket fina pieces. Om ni vill se hur bikinisarna sitter på andra kroppstyper/ bröststorlekar kika min Instastory senare ikväll.

Vilken tid och var lanseras kollektionen? Svar: på NA-KD.com kl 07.00 om du signat upp dig här (klick!) annars klockan 07.30

Vilken storlek bär jag? Svar: Storlek S i alla bikinis/ baddräkter utom den gula jetski piecesen. Storlek M/L i alla cover ups.

Är storlekarna true to size? Svar: Ja, förutom jetski baddräkten den upplever jag är lite större i storlek så där kan man gå ner en storlek om man vill.

Hoppas ni är lika taggade som mig!

11 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler