Från solnedgång till soluppgång

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Här (klick!) hittar ni skjortklänningen

Har haft en magisk helg ute på landet och här kommer en liten uppdatering med bilder om vad vi gjorde midsommardagen och igår. Vi börjar med en bild på skjortklänningen som många frågade om. Den är så fin för den är oversize och ni hittar den ovan där.

I lördags så låg vi i solen och chillade typ hela dagen. Det var så skönt och jag fick lite färg. På mig hade jag givetvis en av baddräkterna som släpps imorgon!! För ni har väl inte missat att jag släpper swim imorgon kl 07.00NA-KD.com!

Har också åkt en del vattenskoter, tycker verkligen att det är barsligt roligt. Livrädd när jag åkte bakom Nicki (Lojsans killes lillasyster) däremot. Herregud! Vattenskotern de har går så himla himla fort med.

Det har verkligen varit avkopplande den här helgen. För var faktiskt ganska så uttråkad hela lördagen men försökte embrace:a det och se det som avkoppling och tid för återhämtning. Vilket jag behöver prioritera och tänka på så att jag inte hamnar där jag var förra sommaren/ hösten igen.

När det närmade sig middagsdags så packade vi ner en jäkla massa filtar och alkohol i snipan för att åka bort till Sandhamn där vi skulle spendera midsommardagen.

Plockade även upp middag/ pizza på vägen som vi åt! Det tar ca 1h timme att åka bort från landstället till Sandhamn så det var perfekt att käka i båten samtidigt.

Och så var det ju så himla fint ute med. Med solnedgången och allt! Åh, jag älskar verkligen Sverige och Stockholm när vädret är som det är nu. Det är så otroligt härligt.

Här ser ni skjortklänningen lite bättre också!

Så fin…

Mina favoriter!

Och min andra favorit, som lämnar mig, efter en månad tillsammans idag…

Framme på Sandhamn blev det drinkar och förfest på Dykarn och sedan avslutade vi kvällen på Seglarhotellet.

Och vid 03.30 när solen började gå upp igen så åkte vi den härliga 1 timmes turen tillbaka till ön och landstället. Det var dock väldigt mysigt. Speciellt när vi satt på bryggan när vi kom hem och tittade på soluppgången.

14 gillar

Kommentarer (4)

 • Frida

  |

  Hej,

  Var kommer dina fina solglasögon från?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Köpte i Hong Kong!

   Reply

 • Caroline

  |

  Vart är ditt läppglans ifrån? Så fint!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Buxom! <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler