Mysigaste midsommarfirandet

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänk

GLAD MIDSOMMAR!

Hade ni ett bra midsommarfirande igår? Jag hoppas det, för det hade verkligen jag. Lugnt, skönt, mysigt och kul med några utav mina bästa vänner ute på Runmarö i Stockholms skärgård hos Lojsans killes familj. Som är världens bästa människor!

Min klänning är härifrån (klick!) och just nu blir den din för endast 249kr! KAP! Ni var många som frågade om den så vad blir bättre än att den är på REA?

Jag älskar när allt bara är enkelt och precis så var hela gårdagen. Enkel, okomplicerad och mysig. Och det är precis så det ska vara!

Är sjukt imponerad över hur bra midsommarlunchen (som jag inhandlade mestadels av) blev i slutändan. Jag var så orolig när jag sprang runt inne på Sabis där i torsdags över hur mycket jag skulle köpa, vad jag skulle köpa osv. Jag brukar verkligen inte få mat-ansvaret annars men fick väldigt fina komplimanger av Anna som brukar vara mat-ansvarig att hon var grymt imponerad över mina inköp. Det gjorde mig väldigt glad.

Hade ett väldigt trevligt midsommarlunch sällskap om jag får säga det själv. Det var nästan hela Lojsans killes familj och deras vänner, Maddy och mina två tjejkompisar Anna och Antonia. Snapsvisor däremot, de var dom inge vidare bra på så det blev mest helan går… Hade behövt min farfar på plats, han är bra på snapsvisor han!

Måste faktiskt också säga att jag känner mig lite närmre Todd efter gårdagen. Vi har liksom en lite bättre connection/ band nu och tro det eller ej men jag har både lekt med honom och hållit i honom. Inte så illa pinkat va? Föredrar ju dock gos med hundarna som är här än bebisen hahaha men det är fortfarande framsteg, stora framsteg.

Här är en bild på hela tjejgänget + Nicki (bakom kameran).

Alla var så fina igår i sina kransar! Har väl jag finaste vännerna <3

Så himla mysigt att Maddy är här också och får fira svensk midsommar innan hon åker vidare. Dör för henne. Hon är bäst och kommer sakna henne så när hon åker på måndag för att vandra i Norge.

Åkte även lite vattenskoter med Nicki för att spana på killar….

Men det gick inge vidare…. kom fram till att jag måste ju leta på fel ställe hahaha.

Midsommarfirandet avslutades med en as god middag som bestod av hemmagjord potatissallad och oxfilé, bastu och nakenbad.

Alltså förlåt men can you even wish for more?

Tack familjen Reuterswärd för världens mysigaste midsommar!

26 gillar

Kommentarer (5)

 • R

  |

  För några dagar sedan lade du upp en all black outfit med cykelbyxor, kavaj och en snygg spetstop/body/nånting och jag undrar varifrån denna topp kommer ifrån? Den var supersnygg, precis som alla dina outfits! xx

  Reply

 • Anna

  |

  Fiiint!! Vart är din mörkhåriga kompis klänning ifrån? Den som är stickad/glittrig, SÅ fin!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Zara!!

   Reply

 • Emmie

  |

  Nej men alltså hur fin var din midsommarkrans!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag vet, beställd av Interflora <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler