En liten uppdatering om baddräkten!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar’

Okej, mina hjärtan. Har fått typ hundra frågor om baddräkten jag hade på mig idag på båten, den hittar ni här (klick!) och jag bär storlek S, den finns även i svart och är så jävla snygg på alltså. Man får en riktigt schysst rumpa. Så pass på! Men glöm inte heller att jag släpper swim inom två veckor (!!!!!!!)

15 gillar

Kommentarer (3)

 • Anna

  |

  Hej Hanna! Jag väntar såklart på din kollektion. Men undrar vilken storlek du har på trosorna i din swimkollektion, dom vita med hög midja. Vill inte vänta längre 😍❤️

  Reply

 • Amanda

  |

  Åh kan du snälla visa alla swimplagg i en video snart så man vet vad man ska beställa i förväg 🙌

  Reply

 • Josie

  |

  Såg hur najs som helst ut. Älskar att åka båt med kompisar, Stockholm är fantastisk vackert från vattnet. Du är hur fin som helst men skippa spraytan, det ser varken bra eller naturligt ut alls. Det ser snarare ut som du har någon form av bronze-colour. Ut i solen med dig istället 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler