Mitt senaste dygn!

Hej, nu har jag äntligen landat och kan andas ut efter onsdagens och torsdagens aktiviteter. Igår (onsdag) så vankades det releasefest för Hoss x NA-KD samt ett event med Carlings men jag var lite för trött för att orka göra mig snygg så tog på mig sneakers och en svart outfit och knatade iväg.

Först ut var vi på mingel med Carlings!

Det var riktigt bra stämning, hög musik, god mat, goda drinkar och riktigt snygga jeans.

Sen åkte vi bort till Wall där systrarna Hoss hade styrt den TYP FETASTE MODEVISNINGEN och festen ever….

Ja, men snälla ni ser ju. Molly sjöng..

Tanken var verkligen inte att jag skulle köra en helkväll men jag kunde inte låta bli…

Det fanns till och med ett bollhav, ETT BOLLHAV!

Imorse mådde jag sådär när jag vaknade men då var det bara att ge sig iväg till grej som var ett event med Stronger som världens bästa Molly höll i. Vi tränade och åt en helt fantastisk vegansk brunch tillsammans.

Alla var så jävla snygga i sina set och musiken på passet var AS BRA! Blev verkligen taggad. Längtar as mycket till mitt PT pass imorgon, ska be Mimmi sätta på liknande musik.

Efter det eventet var det bara att kila iväg på nästa som var på Hallwyska med Asos.

Kände mig verkligen inte på topp men jag försökte pull it off! Allt jag har på mig är ifrån Asos förresten! Hur fin är kimonon och skorna, dör för dem.

Molly Hammar sjöng och det var helt jävla otroligt. Hon är så sjukt duktig. Håret stod på hela kroppen, alltså helt sinnessjukt bra. Så imponerad.

Har precis spelat in podd och nu så blir det How To Get Away With Murder innan läggdags. Har en låååååång helg framför mig. Och om ni inte sett den serien, börja nu. Den är så bra. I varje fall första säsongen.

13 gillar

Kommentarer (1)

 • SI

  |

  Hej Hanna!
  För någon dag sedan nämnde du i en bildtext att du knappt har några singelkompisar för tillfället. Jag är i samma situation och är singlarnas singel (och har typ alltid varit det). Till saken hör att jag alltid längtat efter någon slags tvåsamhet men vill inte heller settle for less och har inte heller alltid blivit så bra behandlad av killar.
  Till saken: hur hanterar du att vara den enda singelkompisen? Jag känner mig just nu bara less och ledsen över min situation. Jag är alltid välkommen hos mina parkompisar och alltid medbjuden så det är inte det men något skaver när alla får gå hem till någon och jag åker hem till mig, ensam. Hade varit tacksam för lite pepp och hur du tänker <3
  (För längesen skrev du en text om kärlek – det är den äldsta sparade anteckningen jag har i min telefon. Ibland när jag är ledsen går jag in och läser den)
  KRAM

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler