Jag dör för er!

Frågade lite frågor på min Instagram igår gällande samarbeten jag gjort, varumärken ni vill att jag ska jobba mer med, hur länge ni följt mig osv. Och fick så många fina och roliga svar! Alltså ni är för härliga och det känns så sjukt att vi har så många år och så många minnen tillsammans trots att vi inte känner varandra. Det måste ju vara så sjukt speciellt egentligen. Hade varit så stört roligt att göra någon slags Throwback Thursday i och med att så många av er varit med så länge. Ska fila lite på det.

TACK för att just DU följer mig!

17 gillar

Kommentarer (2)

 • Fredrikke

  |

  Et utav dom bästa poddavsnitten någonsin: där du och Ellinor berättade om Summerburst-helgen!!! Ääälskar storytelling så man bara kan drömma sig bort OCH hur öppen du var kring dj’s, efterfest, snek dig in på VIP, kram från Martin garrix osv!!! More of that please

  Hybris-avsnittet är kanske nya favoriten haha du er helt helt helt fantastisk på alla sett Hanna, har hört dig säga at du inte säger roliga saker men guuumman DET gör du!!!! Skrattar ihjäl mig

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hahaha åh vad glad jag blir! Puss

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler