Summerburst weekend

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Mitt set hittar ni här (klick!)  och just får ni 20% på allt på den sajten med koden “20FRIBERG” också. Bra va? Så shoppa loss. Finns massa snygga festival-looks.

Hallå igen! Nu har jag äntligen packat upp resväskan, duschat, tränat och kommit igång med veckan och kan se tillbaka på helgen med ett leende på läpparna. Och tänkte nu ge er en lång uppdatering om helgen, vad vi gjort, vad jag har haft på mig osv osv. Ni får inte heller glömma att lyssna på veckans avsnitt av “Måndagsvibe” som vi spelade in i lördags från Göteborg.

I fredags kickade vi igång kvällen med vin på Bar Himmel i solen.

Sedan blev det en festliv middag a la allt på The Parlour. Vi delade på massa smårätter, drack goda drinkar och taggade inför festivalen.

 

Här mina vänner vill jag presentera er mina typ enda singelvänner som jag har! Så vi har hängt ihop lite extra mycket hela helgen om vi säger så hahah. Nä men ärligt talat, inga av mina vänner är singlar. INGA. Förutom dom här två då. Och Danne P såklart, aka Daniel Paris. Vi ska göra oss snygga och dricka vin snart har vi sagt.

I fredags fick jag gå backstage med en killkompis när Tiesto spelade i fredags vilket var väldigt kul för har inte varit backstage på någon stor festival för en så stor publik förut. Men det bästa var ju när han spelade hans och Garrix låt “The Only Way Is Up” som jag har så otroligt mycket roliga minnen till och som också är en av mina absoluta favoritlåtar. Varenda gång jag hör den, blir jag så himla peppad och glad. Och det roligaste av allt är ju att jag hörde den för första gången på Summerburst, Göteborg för 4-5 år sedan. Men då satt jag på någon främlings axlar nere i publikhavet.

Hur snygga custom made jackor fick vi av NA-KD då?

ÄLSKAR DEM.

Förlåt men jag har så snygga tjejkompisar att klockorna stannar på riktigt. Vad är vi för gäng liksom? Och speaking of gäng, lyssna på veckans avsnitt så får ni höra mer om oss och de olika karaktärerna som vi är i tjejgänget.

Kvällen avslutades på Port Du Soleil och Push.

När jag vaknade i lördags så kände jag att jag behövde en lång dusch, ansiktsmask, mys med Anna och en silkesmorgonrock för att överleva en dag till.

Sedan spelade jag och Lojsan in veckans avsnitt medan vi drack lite bellinis för att tagga igång årliga dagsfesten på Port Du Soleil och det såg ut så här.

Sedan kom alla tjejerna över till mitt rum på hotellet och så körde vi pre- drinks och MAX hamburgare på rummet för att tagga igång inför dagsfesten.

Jag och Molly hade ju utan att vi visste det EXAKT likadana outfits med oss helgen till ära. Och den fina paljettklänningen hittar ni här (klick!). Den är så snygg och jag hade ett par glittriga cykelbyxor och en silvrig lack topp under.

Maddy och jag!

Mina solglasögon som många av er också frågat mig om finner ni här (klick!).

När dagsfesten var över sprang jag och Anna en snabb sväng på stan för att köpa nipple covers till mig som jag skulle ha på kvällsoutfiten och sedan blev det middag på en Italienare.

Top här (klick!) – Jackan finns tyvärr inte kvar, inte byxorna heller.

Det här var lördagens outfit! Alltså när man ser alla dessa jäkla outfits vi har med oss för en helg så blir man ju helt matt kan jag tänka mig eftersom att det kan vara svårt att få till en outfit.

Nu har jag pratat tillräckligt om mina tjejkompisar här har ni några utav mina härliga killkompisar. Alltså dör för det här gänget! Världens roligaste. Det är alltid kul med dom!

En annan person jag vill uppmärksamma lite extra efter den här helgen är Gertrude som jag är på bild med här ovan. Hon är så himla gullig och jag längtar tills vi ska till Ibiza tillsammans i sommar. Man blir verkligen glad av henne och hon är alltid mån om att alla har det bra.

Här ser ni en bättre bild på hur snygg toppen jag hade på mig faktiskt var när det var mörkt ute. Alltså hur snygg? Perfekta festivaltoppen. Fick väldigt mycket komplimanger!

Finns inget finare än att ha på sig glitter på festival tycker jag!

Avslutar helgen med den här härliga bilden på mig och min killkompis Matts. Som faktiskt också är SINGEL!!! Så holla at me!!!! Tack för en skithärlig helt i Göteborg alla inblandade, och extra tack till NA-KD och Live Nation!!!

14 gillar

Kommentarer (8)

 • Stine

  |

  Ser så gøy ut!!? dere virker som en sykt bra gjeng 🙂 kan jeg spørre hvor gullklokken din er fra?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej fina, det är min mormors gamla som jag har fått.

   Reply

 • Jenny

  |

  Vart kommer dina svinsnygga patent byxor ifrån??

  Reply

 • Frikkan

  |

  Älskar hela detta innlegget men måste bara säga att du och Anna är SÅ snygga på bilden på er i sängen. ASSÅ PÅ RIKTIGT SÅÅÅ SÅ SÅ SNYGGA!!! Älskar looken på dig hanna

  Reply

 • Sandra

  |

  Ååh, så snygga! Kan du inte länka shortsen o toppen du har under glitterklänningen också? Kraaam

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De är från bikbok!

   Reply

 • Denice

  |

  Hanna!! ?? vet du vart molly rustas svarta jeansjacka är ifrån??

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tyvärr inte!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler