Och så var helgen över…

Jag tidigare idag på tåget hem från Göteborg

Hallå mina käraste! Jag är så trött efter den här låååååånga långa helgen. Men jag är också så glad, för det var länge sedan som jag var så genuint glad som jag varit den här helgen. Till och med en tjejkompis som jag inte är jättenära med sa till mig att det syntes på mig att jag verkligen var mitt bästa jag igen.

Jag har ju som ni vet kämpat en hel del med diverse saker med mig själv på senaste. Känt mig vilsen, osäker på vem jag är och vad jag vill men äntligen känner jag att jag är påväg tillbaka – starkare än någonsin å det känns så jävla bra! 

Jag har inte bara blivit bättre på att säga nej till saker, jag har också lärt mig att prioritera, visa känslor och säga vad jag tänker och tycker utan att vara rädd för att jag ska trampa någon på tårna.

Nu längtar jag till imorgon. För då är det MÅNDAG vilket innebär nytt podd-avsnitt av Måndagsvibe och ny vecka och nya möjligheter!

16 gillar

Kommentarer (2)

 • lissel

  |

  Hallå du ser inte ens sliten ut på den bilden ??‍♀️??

  Reply

 • Linn

  |

  Hur hamnade ni bakom djbåset på summerburst? 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler