Hitta en resekompis juni 2019

Eftersom att mina senaste ”Hitta en reskompis inlägg” har blivit så populära och efterfrågade och flera stycken utav er skrivit och berättat om nya vänner ni hittat och resor ni gjort så kan jag ju inte låta bli att göra detta en gång till. Har även fått sjukt många förfrågningar om det och ert ord är ju min lag så ta tillfället i akt nu och sök upp en reskompis att göra den där drömresan som ni tänkt på så länge.

Jag har varit barnflicka i Dubai, bott i Australien, roadtrippat USA, varit på Opera i Paris, hoppat fallskärm och liftat på Hawaii, ätit ribs texas-style i Texas, vandrat i Schweiz, blivit utskälld av Kygo på Ibiza, bokstavligt talat blivit utslängd på gatan ifrån lägenheten jag bodde i – i New York, båtluffat Grekland, varit med om otroliga naturupplevelser på Island, druckit öl i Berlin, kastat jordnötsskal på golvet på Raffles Hotel i Singapore, varit på strippklubb och snott med mig några dollarsedlar i Miami, firat min 21-åriga födelsedag i Vegas, åkt linbana i Jamaica, ätit tacos i Mexico, besökt vattenfall i Fiji, badat i den vackraste blå lagunen jag någonsin sett i Vila, druckit världens dyraste Bellini i Portofino, sprutat champagne på Ocean Club i Marbella, bott ensam 4 dagar i en Italiensk familj som inte kunde någon engelska, råkat repa en Ferrari i L.A, blivit dumpad på alla hjärtans dag, varit på safari i Kapstaden, seglat Kroatien, efterfestat i en kyrka i London, firat ett riktigt gossip girl nyår med självaste Chuck Bass, smugglat in en kattunge på rummet jag bodde i – i Marocko, skålat i champagne med Prinsen, dansat till en av mina favorit dj:s låtar tillsammans med honom och min tjejkompis, suttit på en helt öde strand med en kille som spelade gitarr för mig, smugit och drinkludrat mig in på VIP-områden på nattklubbar, ätit hamburgare på Wendy’s med Floyd Mayweather… Ni fattar…

Men trots alla dessa lyxiga resor och middagar jag ätit världen över så är nog ärligt talat min favoritresa back-packingen eller kanske glam-packningen jag gjorde tillsammans med Anna och Olivia i USA, Mexico och Jamaica år 2015. Självklart är det hur härligt som helst att bli välkomnad med champagne på hotellrummet och jag kommer ju aldrig glömma alla dessa surrealistiska partykvällar. Men när jag tänker på vad som genuint gör mig lycklig i hela kroppen så är det stunder med människor jag tycker om och stunder där det funnits skratt och gemenskap och någon slags ovisshet i vad som händer imorgon. Jag kände inte Anna och Olivia innan vi bokade den där resan tillsammans men idag är vi bästa vänner och nu har du chansen att kanske hitta din bästa vän…

Kommentera därför denna posten med förslagsvis:

1. Vem du är – Ålder, kön, stad, intressen…

2. Vilken typ av resa du vill göra – Utbytesår, roadtrip i USA, backpacka Australien, resa runt i Italien, tjejweekend i London..

3. Budget och tidpunkt – Hur mycket pengar har du tänkt spendera och när är resan tänkt att ske?

4. Vad vill du få ut av resan? – Syftet med resan? Ha kul, lära sig språket, träna? Festa? Uppleva så mycket som möjligt? Ta det lugnt?

5. Hur kontaktar man dig? – Instagram, mejl, Facebook, telefonnummer?

27 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (30)

 • Karolina

  |

  Hej!! Jag är en 20 årig glad & sprallig tjej som bor i Mjölby, ligger nära Linköping. Har precis kommit hem från en backpacking-resa där jag reste med en tjej jag endast träffade en gång innan, vi var i Australien, Filippinerna & Bali. (Ni kan läsa om hela resan på Nouw.com/karolinaalsetun ) Så resa har ju lätt blivit ett av mina största intressen, annars tränar jag väldigt mycket, sen jag kom hem iallafall.

  Jag är sugen på att åka på ännu en backpacker-resa, och denna gång kanske till Costa Rica, då jag hört såå mycket bra om det. Att surfa är inte min specialité har jag upptäckt men jag antar att det finns väldigt mycket mer att upptäcka haha. Jag vill även förlänga det med att åka tillbaka till Australien då jag blev helt kär i landet. Sist körde jag hela östkusten men tanken nu är nog mer storstäderna.

  Har ingen speciell budget än då jag inte börjat varken jobba eller spara än, men tanken är att åka i december och då kanske man sparat ihop mellan 50-100k.

  Vad jag vill få ut av resan är absolut att ha så roligt som möjligt, jag vill verkligen inte missa någonting när jag är på ett ställe tidsbegränsat så att uppleva så mycket som möjligt vill jag också självklart! Jag är en riktigt partypingla så några utgångar i veckan räknar jag med också!!

  Heter karolinaalsetun på instagram och där svarar jag nog snabbast! 🙂

  Reply

 • Molly

  |

  Hej! Jag är en 20-åring resglad tjej som tog studenten för snart ett år sen, nu jobbar jag på en förskola och sparar inför framtida resor!! Jag kommer från Skövde, men planerar en flytt snart haha. Jag älskar musik, umgås med kompisar och självklart att resa.

  Jag har en kärlek för USA och är speciellt sugen på en vecka i New York till höst. Har varit i USA innan och New York men det är verkligen en stad man aldrig får nog av! Tänker mig picknick i Central Park, bruncher och restaurangbesök i massvis och självklart utgångar i staden som aldrig sover!!

  Har en budget på runt 7-15 000 och spenderar gärna lite extra på god mat och shopping men är öppen för förslag! Tänker mig i början av september, eller mitten men framförallt när det fortfarande är relativt varmt i NY. Vill som sagt bara embraca New York och atmosfären där så en vecka borde passa!

  Skriv gärna på instagram mollykiskonen, svarar nog bäst där!! 🗽🗽😀

  Reply

 • Diana

  |

  Hallå tjejer! Diana heter jag, 22 år från Stockholm. På fritiden gillar jag att gymma och hålla igång, bruncha och gå ut och äta med vänner, äälskar att laga mat och slänga ihop raw food recept, gillar att dra på dagsfester och mingel nu på sommaren men är inte mycket för att gå ut på klubb, säger dock aldrig nej till ett glas eller två ute på stan 🥂

  Jag skulle vilja dra iväg på en weekend någonstans nån gång nu under sommaren och kan egentligen lite när som fram tills v.34, är öppen för förslag på vart och när med andra ord! Så kul att träffa och lära känna nya människor. Umgås, strosa runt på nya gator, dricka vin, äta gott och shoppa etc. Huur mysigt?

  Lättast att nå mig är nog via Instagram, heter D1anaq där 🙋🏻

  Reply

  • Diana

   |

   Några tjejer som hört av sig som inte planerar att resa någonstans utan bara vill ses och ta ett glas någon dag, och ja absolut!! Kör på bara, hör av er så ser vi vart det leder 😎 Kanske till en resa nästa sommar istället? Who knows ✈️

   Reply

 • Matilda

  |

  Hej! Jag heter Matilda, 27 år (fyller 28 i augusti) och bor i Stockholm. Glad tjej som jobbar med PR på vardagarna. På fritiden hänger jag gärna med vänner, trevligt med middagar eller drinkar på stan. Men uppskattar också hemmakvällar med film och serier. En shoppingtur eller bio är aldrig heller fel.

  Jag är ledig vecka 28 och skulle gärna vilja åka någonstans. Har dock inget resesällskap ännu, kanske finns det någon annan som är ledig samma vecka och vill komma iväg? Är sugen på att åka till Barcelona, då får man både storstad och bad 🙂 Men kan också tänka mig en charterresa. Skulle vara kul att resa med någon likasinnad som också vill spendera flera timmar på stranden men även hinna med någon utflykt. Även gå ut en kväll eller två under semestern. Du får också gärna föredra strand framför pool 😉

  Hör gärna av dig till mig på dm på Instagram: Glambymatilda

  Kram!
  Matilda

  Reply

 • Alexandra

  |

  Hej allihopa! 🙂

  Alexandra heter jag, 21 år gammal och bor i Göteborg! Har precis blivit klar med min examen, och längtar nu efter äventyr. Planen är att åka till Australien nu i september för att inledningsvis bo och jobba, och sedan längre fram resa östkusten. Alternativt resa östkusten direkt, och jobba senare. Har absolut inga planer, mer än del av landet. Tänker mig Melbourne eller Sydney för jobb. Men jag vet faktiskt inte hur länge jag vill stanna, och det är nog charmen i det hela. Men säg 8 månader kanske? Hade även varit kul att åka ner till Nya Zeeland.

  Syftet med resan är att göra något nytt! Att uppleva så mycket som möjligt, träffa nya människor, festa, ha kul, se nya ställen, träna etc. Är väldigt öppen för förslag och vill hitta på så mycket som möjligt 😀

  Så, om du har planer på Australien i höst så kontakta mig gääärna. Lättast når du mig på instagram: alexandratjallman 🙂

  Kram!

  Reply

 • Malin Forsberg

  |

  Hej! Jag heter Malin och är 20 år, tog studenten förra året och har sedan dess jobbat och sparat pengar till min drömresa… ASIEN!🏝

  Tycker det verkar som den ultimata destinationen när man som jag älskar sol o bad, vackra platser, nya språk, mat och allt tropiskt!! Jag vill åka iväg under vintern 2019 då jag inte orkar med mer kyla🤣 min tanke är att åka iväg ca 3-4 månader (dec-mars typ), och där med hinna uppleva så många länder och platser som möjligt! Thailand, Bali, Malaysia, Filippinerna osv☀️🦜

  Är du sugen på en liknande resa? DMa mig gärna på instagram: malinforsbeerg 😊

  Reply

 • Isabel Wedholm

  |

  Hej goingar!! Isabel heter jag, 20 år (snart 21 år) och bor i Stockholm. Just nu jobbar jag som säljare i skobutik men har planer på att backpacka i Asien i höst!

  Planen är att vara borta i cirka 3-6 månader och jag är verkligen öppen för det mesta men några drömresmål vore till exempel Bali, Filippinerna, Lombok, Laos och sedan avsluta med Australien och/eller Nya Zeeland?? Som sagt, jag är öppen för det mesta haha. Jag själv har hunnit spara en hel del så en budget på 50 000-80 000 vore nog bra. Det jag mest vill få ut av resan är helt ärligt att bara leva livet, ha riktigt roligt och uppskatta varenda dag vare sig man är ute på någonting mer äventyrligt eller enbart ligger på stranden! Det vore därför så såå roligt att få uppleva det ihop med någon/några då alla mina vänner hemma är upptagna med jobb, plugg, förhållanden osv.

  Utöver det är jag en väldigt social, utåtriktad och glad tjej som älskar att upptäcka nya platser och lära känna nya människor! Sedan älskar jag också att fota och tränar regelbundet och tycker lika mycket om att festa som mysiga hemmakvällar med goda middagar, snacks och vin eller bubbel 🙂 Man når mig bäst på antingen Instagram (@isabelwedholm) eller Facebook!

  Reply

 • Jessica

  |

  Det vore kul med ett inlägg där du samlar in historier kring om folk hittat varandra och åkt ut och rest 😀

  Reply

  • F

   |

   Håller med jessica🤩

   Reply

 • Julia Gersér

  |

  Mitt namn är Julia Gersér, snart 21 år från Ronneby, Blekinge. Brinner för fotografering, mode, att skriva och att resa. Sociala medier är därför något jag älskar – så räkna med att det kommer att tas massvis med bilder. Och jag tar självklart bilder på dig också! Älskar också att gå ut och äta, ta en drink eller en fika, att ha myskvällar, åka på roadtrips, vara spontan och att hänga på stranden. Stranden är mitt happy place.

  Jag vill flytta till Australien. Hyra en lägenhet, hitta ett jobb och slå mig ner. Vill ha en vardag och inte göra en typisk backpacker-resa, det är inget för mig. Men åker mer än gärna på äventyr såklart!

  Skulle vilja åka runt augusti/september och stanna till december. Dock finns det inget som säger att du måste åka hem samtidigt som mig, vill du stanna längre så kör! Har ingen budget heller, tänker att om man ändå ska jobba där så behövs väl inte en förmögenhet. Men ändå så att man klarar sig liksom.

  Jag vill bara slippa hösten hemma i Sverige och komma iväg och upptäcka nya ställen. Vill testa på vardagen i ett nytt land och bara njuta av värmen.

  Kontakta mig antingen på Instagram (juliagerser) eller Facebook (Julia Gersér).

  Reply

 • Sofia Löfstrand

  |

  Hej! Jag heter Sofia, är 18 år och tar studenten nu i Östersund . På fritiden spelar jag lite korpen fotboll, jag gillar att träna och träffa vänner o så. Jag och en kompis har planerat en tågluff i juni och tänkte börja i Portugal (Lissabon) den 12 juli. Dock så verkar det som om min kompis bara kan i ca en vecka. Jag planerar att vara borta i en månad ungefär. Letar därmed någon som vill mötas upp på nåt stopp och fortsätta resan tillsammans, alternativt att träffas en sväng på nåt stopp. Är öppen för nästan alla städer i Europa. Är dock väldigt sugen på Berlin. Vi planerar resan som en upptäcktsresa, se på fina hus och natur, samt njuta på uteserveringar. Det kan även bli lite surfning i Portugal framförallt. Att gå ut o festa är även något som jag gärna gör, framförallt i storstäder, men jag ser det inte som huvudfokus. Budgeten är inte klar men rimligtvis bor jag gärna på vandrarhem, alternativt air b&b eller hostels, är även öppen för att lyxa till det ibland.
  Hoppas nån är intresserad på att hänga på, hela resan eller på nåt stopp.❤❤
  Ni når mig på Messenger: Sofia Löfstrand eller instagram: sofialofstrandd

  Reply

 • Isabelle

  |

  Halloj!! Heter Isabelle, 21 år och kommer från lilla Falun! Jobbar just nu i en klädaffär men har planer på att åka till AUSTRALIEN i september!
  Förra året backpackade jag hela östkusten och bodde lite i surfers paradise men är nu sugen på att se mer utav cairns, gold coast och sydney. Min plan är att börja i cairns 🙂 (väldigt flexibel)
  Gillar sol, fest, bad, träffa nya människor och att upptäcka nya platser!

  Om du har liknande planer och vill prata mer så skriv gärna till mig på instagram: isabellewikstrm
  kramis <3

  Reply

 • Julia

  |

  Hej allesammans! 🙂
  Denna grej verkar ju hur kul som helst och eftersom det verkar ha fungerat för så många andra kan jag inte låta bli att iallafall slänga ut en kommentar. Leder det inte till en resa utan bara nya kontakter så är jag inte heller emot det! 🙂

  Jag heter Julia, nyligen fyllt 26 år, uppvuxen på landet nära en småstad men numera bosatt i staden Västerås efter att ha bott tre år i Örebro där jag studerat till sjuksköterska som jag jobbar som inom akut sjukvård på sjukhuset i Västerås, är dock mitt uppe i förändring och söker mig till andra tjänster pga att tjänsten inom akut sjukvård kommit att påverka min hälsa (otroligt mycket stress för att hålla det kort). Har ett brinnande intresse för min livsstil – träning och hälsa. Jag har en förfluten tid som fotbollsspelare (spelade 12 år) så träningen har alltid varit med mig och lika så är hälsa överlag ett brinnande intresse och en naturlig del i min vardag. Jag är pescetarian som det så fint kallas när det kommer till kosten och brinner även för den biten. När det kommer till träningen i dagsläget älskar jag löpning, högintensiv träning och gruppträning så det är vad jag mest pysslar med när det kommer till träning. Förutom träning och hälsa är jag inte den som festar och har mig mycket, jag är mer för myskvällar med vännerna eller något glas på en uteservering sommartid. Sedan kan det såklart vara kul med fest någon gång ibland.

  Jag hade som plan att göra en långresa med en av mina närmaste vänner kommande vinter och har därför inte bokat in någon resa i sommar (brukar annars alltid ha minst en resa bokad till sensommaren, älskar att dra iväg i slutet av augusti för att få förlänga sommaren) men en graviditet för henne kom i vägen vilket gjort att vi fått tänka om och spara vår långresa till om åtminstone något år framöver. Jag skulle gärna vilja komma iväg i vinter ändå men känner att jag först vill komma iväg på en resa i sommar, vid tidpunkten jag skrev ovan. Jag har sen semester och vill åka då tänker jag (v. 34 eller 35). Eftersom jag troligtvis kommer byta jobb och haft en hektisk vinter och vår så känner jag mest för en avkopplande semestervecka någonstans i Europa, varit mycket i Spanien och Kroatien dom senaste somrarna och det är två länder jag älskar, tycker även om Grekland där jag också varit en del.

  Jag ser gärna att den jag reser med har samma/likvärdiga instressen som mig när det kommer till livsstil och att personen vill få ut samma sak som mig av resan – bara få semester och koppla av. Jag som person är inte så mycket för fest och känner inte för att denna resa ”flänga” runt så mycket och upptäcka massor som jag annars kan tänka mig göra delar av en semester om man är borta längre än en vecka. Jag tänker mig en vecka av det riktig semester är för mig – sol, bad, avkoppling, träning, god mat och någon drink om man så känner för det. Jag älskar att träna i nya miljöer så att träna på semestern är av den anledningen och sen att det är en så pass naturlig del i mitt liv något jag vill ska inkluderas på resan. Jag är ingen person som sedan blir rastlös av att sola och bada resten av dagarna utan det är gärna så jag spenderar semesterdagarna.

  Någon som tycker att vi verkar vara och tänka lika eller bara som jag inledde kommentaren med bygga upp en ny kontakt så ta gärna kontakt med mig på min instagram (juliawesterg), jag har privat konto men bara skicka ett meddelande och berätta att du funnit mig här så godkänner jag alternativt skriver till mig på fb (juliawestergren). Kram så länge! 🙂

  Reply

  • Camilla

   |

   Hej! Jag är 27 år och bor i Västerås och vi låter väldigt lika!:) Gillar att hitta på roliga saker, middag på stan, träna, utfykter, älskar att bada, älskar djur och natur men är ingen som gillar att tokfesta direkt utan vill hellre ha skoj på andra sätt , t.ex. gå på festival/konsert för att lyssna på musiken och ha kul:D Vi låter ganska lika, har inte möjlighet att resa iväg pga. ekonomi just nu men nya vänner är ju alltid kul om det skulle vara inressant också haha?:)
   Kram:)

   Reply

 • Hanna

  |

  Hello!🤩

  🌟 Australien, 2020/2021🌟

  Jag heter Hanna, är 24 år och kommer från Norrland. Jag är väldigt sugen på att åka någonstans typ, nu! Se mig om i världen och upptäcka något nytt.

  Min plan än så länge är inte helt klar, men jag har alltid haft en dröm om att backpacka eller resa till Australien! Vara borta en längre period så man får tid att verkligen se, lära sig och uppleva.☺️

  Jag känner nu att jag är redo för en sån här super-resa. Det skulle vara sån sjukt häftig upplevelse. Därför letar jag en resekompis! Jag har läst att man kan åka båt/tåg till Australien och vill där med göra samma sak. Mitt drömland har läääänge varit att åka till Australien och när jag såg detta ville jag göra likadant. Hur smart tänk är det inte att åka tåg och båt istället för flyg? Eftersom man istället kan ta tåg och båt så kan man ju åka till fler länder antingen på ditresan eller hemresan. Jag är också intresserad av att åka till länderna som Japan, Singapore, Bali, Vietnam.. You name it!🌎

  Är ute efter massor av äventyr, vill se rosa stränder, turkosa stränder, simma med delfiner, paddla kajak, upptäcka djungeln, träffa härliga människor, lära mig ett nytt språk. Jag är en väldigt lugn person som är lätt att umgås med och jag föredrar att träna, älskar musik (jag har bra musiksmak, lovar😜) så ett plus i kanten skulle va om du älskar och gå på konserter. Har även spelat innebandy. Jag gillar konst, tv serier, rita, dricka drinkar och umgås med vänner.

  Bollar gärna idéer och hör av dig om detta låter intressant💃🏼
  Söker en Partner in crime.🌟

  snapchat: handessie
  Instagram: HannaDessie

  Reply

 • Nelli

  |

  Hej! Nelli heter jag och är en glad, 21 årig tjej från Göteborg! Har i över ett år velat ge mig ut på ett äventyr men aldrig fått ihop det med vänner. Söker därför någon som är härligt spontan och rolig! Är otroligt less på Sverige och är sugen På ungefär allt som inte är kallt. Är ganska inställd på Australien/nya Zeeland, men kan också tänka mig USA. Kanske jobba eller bara chilla? Jag är nog inte ute efter det typiska backpack livet, men kan självklart tänka mig att åka runt till olika platser. Vill verkligen uppleva så mycket som möjligt och vara spontan! Tänker att det hade varit skönt att komma iväg någon gång i höst och kanske komma hem någon gång till våren.
  Är väldigt intresserad av allt som har med mode och kläder och göra, älskar att upptäcka nya saker och träffa nya människor. Tycker om att festa lika mycket som jag älskar att mysa med chips i soffan. Är öppen för det mesta så kom gärna med ett trevligt förslag så löser vi en trevlig tripp tillsammans!

  Instagram – nellihellstrom

  Reply

 • Nelli

  |

  Hej! Nelli heter jag och är en glad 21 årig tjej från Göteborg! Har i över ett år velat ge mig ut på ett äventyr men aldrig fått ihop det med vänner. Söker därför någon som är härligt spontan och rolig! Är otroligt less på Sverige och är sugen på i stort sett allt som inte är kallt. Är ganska inställd på Australien/nya Zeeland, men kan också tänka mig USA. Kanske jobba eller bara chilla? Jag är nog inte ute efter det typiska backpack livet, men kan självklart tänka mig att åka runt till olika platser. Vill verkligen uppleva så mycket som möjligt och vara spontan! Tänker att det hade varit skönt att komma iväg någon gång i höst och kanske komma hem någon gång till våren.
  Är väldigt intresserad av allt som har med mode och kläder och göra, älskar att upptäcka nya saker och träffa nya människor. Tycker om att festa lika mycket som jag älskar att mysa med chips i soffan. Är öppen för det mesta så kom gärna med ett trevligt förslag så löser vi en trevlig tripp tillsammans!

  Instagram – nellihellstrom

  Reply

 • Johanna

  |

  Hej!!! Jag har ingen resa på gång men flyttar till Köpenhamn om ca 1 månad och känner inte en enda människa där nere 🙂 Så om nån där i krokarna vill ses å hänga, ta ett glas eller vad som helst så hör av er på instagram @vonessenj 😍 Är 20 år gammal från Uppsala och älskar att träffa nytt folk!! 👊🏼

  Reply

 • Camilla

  |

  My name is Camilla, I’m 24, almost 25, from a small costal town in England. By day I work in PR for a luxury childrenswear retailer. Before this I studied in London, and lived there for a few years. I fell in love for the first time, and quickly heartbroken came back to my small hometown. I took some time to heal for myself and find comfort in familiar faces but as they now settle down into relationships, and we drift apart, I’m now ready to meet new people, explore and find myself again.

  I would love to visit LA, and travel down the cost to Laguna Beach – the backdrop to Laguna Beach and The Hills, which from the life of Lauren Conrad ignited and inspired me to pursue a career in Fashion.

  I’m currently looking into this trip, and it’s of course costly (around £1500) but I think 100% worth it for myself. I’m looking to go in December for a week.

  I want to explore LA and the American lifestyle, go hiking, go buy juice, go to the beach etc. but all on my own time and plans. It would nice to meet some people there, and perhaps hang out, but also happy to go completely solo. I don’t know how to swim, and have always had a fear of the water, so would be keen, yet scared, to perhaps have lessons whilst in LA.

  My Instagram is @CamillaKayte

  Reply

 • Julia

  |

  Hej på er!

  Jag heter Julia är 21 år i höst och jobbar för tillfället. Bor 30 min från Linköping. Jag gillar att upptäcka nya saker och har väldigt mycket energi, så jag gillar att ha något att göra hela tiden.

  Jag skulle vilja åka till Los Angeles i höst och söker då en resekompis! Tänkte mig en resa på 2/3 veckor, men om du skulle vilja vara länge hänger jag såklart på!

  Jag gillar som sagt att upptäcka nya saker, träna, träffa nya människor, festa, fika och äta, ha myskvällar, dricka vin, sola, bada.. Ja, jag gillar att göra det mesta.

  Är du sugen så hör gärna av dig, det skulle vara så kul! Kramar!

  Min instagram: juliakarlss0n

  Reply

 • Klara

  |

  Hej!
  Mitt namn är Klara och är en 20 årig tjej från Malmö. Jag har alltid haft ett intresse för att testa nya saker och upptäcka nya platser, därav mitt stora intresse för resor. Jag har växt upp på en häst gård vilket gör att mitt intresse för hästar är stort. Jag red mellan åldern 7-17 som mest. Just nu jobbar jag mest och sparar till resor och umgås med vänner. Allt ifrån ta en fika vid kusten eller gymma är en favorit. Jag är väldigt energisk och inte så blyg, är väldigt utåtriktad som person. Alltid glad och på bra humör. Anledningen till att jag söker en resekompis är dels för att få lära känna nya människor och för att utvecklas som person.

  Jag skulle vilja åka till Australien någonstans i höst (september, oktober, novemer) och stanna där minst i två månader. Min tanke var att hyra en bil och köra längst med kusten och stanna på olika plaster. Jag har tidigare varit i Australien i en månad ungefär och kan verkligen säga att det är ett otroligt land. Har även släkt i Australien så det finna den möjligheten att stanna på samma plast ett tag med. Tänk själv åka runt i en bil och ha ett litet storm kök, hur mysigt? Och om du har några bättre ideer är jag öppen för förslag. Min budget är helt öppen. Har inget specifikt nummer. Under resan förväntar jag mig lära mig självständighet se nya platser och utforska nya ställen.

  På resan som jag skrev vill jag göra allt vi söter på, har vind surfat sen tidigare så att fånga upp det igen hade varit kul, eller testa vanligt surfa. Festa i alla städer, fota massa, gå på hikes, klättra, helt enkelt uppleva så mycket som möjligt!

  Om du är sugen på att göra en sån här resa med mig (vilket jag hoppas du är) så kan du hitta mig på min instagram : Karolinaklara_ på min instagram hittar du även min mail. Jag hoppas att alla som är det minsta intresserade hör av sig! Och även om jag bor i Malmö och kanske i Dalarna så är jag beredd på att mötas upp och träffas!

  Puss & Kram Klara

  Reply

 • Tilda Turunen

  |

  Hejsan alla fina!💕
  Mitt namn är Tilda Turunen och jag blir snart 21 år gammal.
  Jag jobbar just nu som ekonomiassistent på ett bilföretag som heter Kamux.
  Har smått börjat att tröttna på att jobba och längtar efter backpacking livet.
  På fritiden gillar jag att gymma och vara med min pojkvän, dricka goda drinkar och vara med vänner. 🍍🍨🍹

  Min tanke är att dra om ex. 1-3 år och vara borta i ca. några månader.
  Jag håller på att samla ihop lite just nu och det kommer ju ta ett tag.
  Jag är sugen på, Asien under vintern, Australien, Nya Zeeland, USA på sommaren och Europa!
  Så en riktig stor trip! Men gärna emellan åka hem till Sverige men annars åka non stop!
  Min budget kommer att vara runt 100K och sedan hade jag tänkt att jobba i Australien.

  Jag hade tänkt att blanda resan med både lyx och budget. Både hotell och hostels.
  Om ni vill haka på då är det bara att kontakta mig på:
  Instagram: tildaturunen

  Reply

 • Angelin

  |

  Hejsan!
  Jag är en 22 årig tjej från Växjö som just mu jobbar på ett tråkigt lager jobb! Som vill ut och se världen! Jag skulle kunna tänka mig lite allt möjligt 🤪:

  Jag har varit väldigt inne på att göra en jorden runt resa, ställen jag kan tänka mig då är Bali, Nya Zeeland, Mexico, Hawaii, Orlando USA, Bahamas, LA, Kapstaden! är ganska flexibel på den biten så kan absolut tänka mig andra ställen, mindre eller fler destinationer i resan!

  Är också väldigt sugen på att bara flytta utomlands och jobba lite t ex Malta eller USA!

  Något annat jag också hade kunnat tänka mig är att tågluffa i Europa!
  Ställen som jag bland annat hade velat besöka då är, Italien, Frankrike, Holland, Kroatien!

  Saker jag vill göra på dem olika resorna är typ, festa, ha det gött, äta god mat, sola, bada och bara se vad dagen tar en! Inga måsten!! 🥂☀️🍻🌴

  Som ni märker, så vill jag verkligen göra allt och lite till! Är det någon eller några som är som jag hade det varit otroligt kul! Kanske inte allt på en gång, en resa i taget 😌

  Enklast når man mig via instagram – angelinfrank

  Reply

 • Linn

  |

  Hej!

  Mitt namn är Linn och jag fyller 27 år i sommar. Jag bor i Göteborg och jag har två veckors semester i sommaren, som jag just nu inte har några planer för. Så såg jag detta och tänkte perfekt om någon annan också vill resa. Jag har de två första veckorna i juli och jag är väldigt flexibel med vad och vart och hur länge resan ska vara. Jag känner helst bara för att komma iväg från Göteborg en sväng för miljöombyte. Antingen om man kör utomlands i europa, då jag gärna vill ha lite solsäkra dagar, för att mest ta det lugnt, bada, sola, käka god mat, dricka drinkar och någon utflykt. Eller om man kör en helg på ett spahotell eller mysigt ställe i Sverige kan jag tänka mig också, som tex västkusten, Österlen, Gotland eller om det finns mer alternativ jag inte kommer på. Jag har inte tänkt ut en exakt budget men tycker om att bo på fräscha hotell och är flexibel med att kanske bara köra en weekend eller lite mer dagar. Så budget blir svårt att säga.

  Men bara och höra av sig på min instagram linnstaf om det känns lockande så kan man prata mer där 🙂

  Reply

 • Elin

  |

  Hej, jag heter Elin och är en glad 22 årig tjej från Göteborgstrakterna.
  Jag ska börja plugga till hösten och känner att jag behöver åka iväg på en rolig resa innan. Jag tänkte mig en weekend till någon härlig stad i Europa, typ Barcelona, London, Budapest eller Milano.
  God mat samt dryck, shopping och såklart utekvällar.

  Gärna i slutet av augusti.
  Hör av er om ni tycker det låter kul! 🙂
  Kram!!

  Reply

  • Elin

   |

   Hej mitt namn är Elin, jag är 22 år och kommer ifrån Göteborgstrakterna. Jag har avslutat mitt första år på högskolan och nu under sommmaren skulle jag gärna vilja åka iväg på en weekend någonstans i Europa. Har inte så mycket krav på vad som ska göras på resan, men jag tycker om att sola och bada, turista och också att gå ut och dansa. Skulle helst vilja åka v 33 eller i mitten av v 34 fram till
   v 35.

   Hör av dig till mig på min instagram, elinronquist, om ni skulle tycka att detta vart
   kul. 🙂

   Reply

  • Elin

   |

   Till dig som har kommenterat över mig: (Elin 9 juni 14.31), vill bara säga att när jag läser din kommentar är det som att läsa min egna ord. Vi är typ samma person. Vi har samma namn, samma ålder, kommer från samma trakter och vill åka på samma typ av resa.
   Om du känner samma, hör av dig till mig 🙂 min instagram är elinronquist

   Reply

 • Miranda

  |

  Hej!!

  Miranda Bernström heter jag och är 20 år gammal. Jag tog studenten för 1 år sen kastade mig därefter direkt in i arbetslivet. Min fritid består av häng med vänner, väldigt många restaurangbesök & alldeles för många utgångar.

  Det finns så många ställen jag vill resa till och saker jag vill göra, vilket gör mig galet stressad över att jag inte har något utav det planerat.
  Jag är verkligen öppen för allt. Kanske 1 veckas charter till något land i Europa, en weekend till London eller Gdánsk, en back-pack resa i vinter till Asien eller kanske bara sätta sig och dricka drinkar och planera nånting över en utgång?

  Så känner du som jag att du bara vill bort från Sverige ettag och hitta nya bästisar på vägen så skriv till mig! Jag älskar att hänga i det ”typiska tjejgänget”, så jag åker gärna några stycken.

  Min instagram: mirandabernstrom

  Reply

 • Nelly

  |

  Hej! Jag heter Nelly och är en 22 årig tjej från Skövde, numera bosatt i Örebro. När jag inte går i skolan består min fritid av träning, vänner och utekvällar.
  I sommar är jag sugen på att åka på en weekend i någon solig stad i Europa, som Barcelona, Palma eller Italien, för att sola, bada, äta gott och kanske någon utekväll. Jag kan när som helst från och med v 30.
  Låter detta som något som skulle passa dig? Hör gärna av dig! Heter nellylidman på instagram🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler