Backstreet Boys, godaste glassen i Stockholm och roadtrip till Linköping

Redo för min helg i bilder?

Så här snygg var jag i fredagsmorse kl 09 för att….

Jag skulle på roadtrip ner till Linköping! Hade ett litet jobb där på Stora Torget där jag skulle bli intervjuad och prata lite hårstyling etc. Och åkte ner med en vääääääldigt packad bil då jag hade en liten bloppis planerad för lördagen också. Men mer om det senare…

Bilen var verkligen full hahah! Fick knappt plats…

När vi kom fram till Linköping så åt vi lunch på Hälsofreak. Goda sallader är på riktigt typ det enda jag vill äta när det är sommar/ vår.

Sedan tog vi en kaffe i solen och så började mitt jobb..

Varvade mina två ”uppträdanden på scenen” med häng i solen på Storan

På kvällen mötte vi upp Robin, en killkompis (eller ja till och med en ungdomskärlek haha) från Norrköping, i Norrköping. Vi käkade middag och drack lite drinkar på Trädgårn’.

Det var så mysigt att catcha upp lite och träffa massa gamla klasskompisar och kompisar…

I lördags var det bara att gå upp tidigt och fixa med bloppisen. Hade den på FIVE, innegården på fantastiska The Lamp Hotel i Norrköping. Älskar det stället. Så himla trevligt och fint och verkligen perfekt ställe för att ha bloppis på.

Mega tack till alla som kom förbi och shoppade! Så himla kul att både träffa er och få prata lite med er. Det gör mig verkligen jätteglad varenda gång. Så tack för det <3

När vi var klara var vi göööör hungriga så då blev det sallad på Paus inne i Domino Gallerian i Norrköping. Det var alltid mitt GO TO place när jag bodde i Norrköping. Jag åt alltid där med mina vänner eller tog med hem. Världens bästa salladsbar for sure! De är så generösa med tillbehören med. Så tips tips tips!

När vi kom hem till Stockholm senare samma eftermiddag tog vi en promenad…

Sedan gjorde jag i ordning lite mys på min franska lilla balkong. Så himla mysigt och funkar faktiskt helt okej trots att jag såklart hade önskat att jag hade en riktig balkong.

Bakade även mina kända nyttiga chokladbollar som Maddy pratat om sedan hon kom. Hon älskar dem och tycker till och med att de är godare än vanliga chokladbollar.

I söndagsmorse gjorde jag kardemumma smoothie bowls åt oss till frukost. Maddy älskar kardemumma and so do I så det var liksom ett givet val. Det enda jag hade i var 1/2 avokado, 2st dadlar, fryst mango, lite havregryn, kardemumma, kanel och havremjölk och så toppade jag det med hackade mandlar, kokos, beepollen och blåbär.

Senare mötte vi upp några killkompisar för att käka lunch på Kale & Crave. De har världens godaste sallader. Älskar verkligen dem. Speciellt Caesar salladen.

Och nu ska ni få höra mina vänner. BÄSTA GLASSEN I STOCKHOLM? Ja, den hittar ni här. På Snö i Vasastan. Alltså OMG, tack Calle för tipset. Kommer föralltid att lita på dina mat- och desserttips!

Hängde runt ett tag med min killkompis Calle och sedan la vi oss i solen och avslutade söndagseftermiddagen med en springrunda runt Djurgården.

Men något som skulle sluta med en lugn hemmakväll blev något helt annat. Då vi spontant bokade biljetter till Backstreet Boys, gjorde oss i ordning på 45 minuter och åkte bort till Globen för att sjunga ”Show me the meaning of being lonely”….

Ändå imponerad över att vi lyckades pull this off på 45 min hahaha.

Hade världens bästa kväll! Det var så kul och så spontant och det kommer verkligen vara ett minne för livet. Så glad att vi åkte. Och så kul att gå med Maddy för hon är verkligen BSB fan och det är ju alltid roligare att gå på konsert med någon som gillar musiken lika mycket som en själv. Jag har ju faktiskt lovat mig själv att jag ska gå på fler konserter. Jag älskar ju verkligen musik.

Kommer från och med i söndags att vara mer spontan! Jag är ganska så spontan men jag vill vara det lite ännu mer. Det är så jäkla härligt!

Och idag kära vänner har jag haft en SWEDISH DAY med Maddy, har låtit henne testa alla våra delikatesser, lyssnat på nationalsången osv. En superkul dag som jag vloggade och som ni kommer få se på torsdag kl 18 på självaste nationaldagen. Kul va?

26 gillar

Kommentarer (4)

 • Hanna

  |

  Hej! Jag ska på bröllop i slutet av juli och har INGEN ANING om vad jag ska ha på mig. Skulle du kunna tipsa om några snygga klänningar? Gärna under 1000-lappen, då jag inte har världens största plånbok. Tusen tack!!

  Reply

 • sara

  |

  vart är din kompis kappa ifrån supersnygg

  Reply

 • Svea

  |

  Hej fina Hanna!
  Var kommer kuddfodralen och plädarna från som du har? Superfina verkligen!

  Reply

 • Selena

  |

  Hej! Första gången jag kommenterar på din blogg faktiskt, men jag ville bara skriva att det är inspirerande (och lite skönt) att se någon som förmedlar hur roligt det kan vara att leva sin vardag med vänner, och att livet också kan vara glatt och komplett utan den där pojkvännen eller partnern i livet. Du får liksom mig att uppskatta det jag har istället för att känna mig stressad över att jag måste hitta någon bara för att jag just nu inte har någon, även om det enda jag verkligen behöver just är att INTE ha någon, utan snarare lägga all fokus på mig själv. Jag gjorde slut med min kille för 6 mån sen och vår relation är mycket bättre som vänner, så allt är toppen och jag är inte ett dugg ledsen såhär i efterhand, men ända sen vi gjorde slut har jag känt en indirekt och direkt hets över att jag måste hitta någon ny, att jag måste dejta, skaffa tinder, skriva med någon, berätta för folk att jag träffar den ena och den andra, ha roliga stories att delge – att jag missar något i livet om jag inte gör det, att det är tråkigt att inte ha en intim relation med någon nu när jag ändå är ung eller någon att dela livet med. Jag vet att det inte är så, men det känns så när jag pratar med folk runt omkring mig. Du däremot får mig att känna raka motsatsen och jag uppskattar verkligen det och det ska du verkligen ta till dig. Är detta något du kan tänka dig skriva lite om? Sett att du fått lite frågor om hur du känner över att dina vänner skaffar barn, har partners etc, men inte du, vilket jag tycker är nonsens, men jag undrar hur du resonerar kring det och hur du borstar bort sånna kommentarer? Hur står du upp för singellivet när mycket kretsar kring att man ska dela sitt liv med en partner? Kan du också känna att det finns en hets kring att man ska ha någon och hur bryter du det tankemönstret? Är det tråkigt att inte vilja dejta (eller ha en relation som bara går ut på att umgås intimt) när man är så ung som 23 år, utan bara vilja lägga all sin tid på self-love och vänner?

  Många kramar

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler