Festival-looks inspo!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Denim robe här (klick!) – Solisar här (klick!)

Har fått jättemycket frågor om jag inte kan tipsa om lite snygga festivaloutfits så slängde ihop ett snabbt litet inlägg med lite inspo till er. Hoppas ni gillar det och får lite inspiration iaf. Jag vet ju knappt själv vad jag ska ha på mig i år men här är lite inspo. Vi börjar med denim! Det är verkligen fett snyggt med denim/ jeans på festivaler så det här hade ju garanterat kunnat vara en outfit. Men byt ut klackarna till boots eller något och se till att du har ett par cykelshorts under då denna klänningen är ganska kort. Här (klick!) finns snygga. Rekommenderar de transparenta. De är så snygga.

Jeansväst här (klick!)

Också fett snyggt med en jeansväst! Hade också matchat med magtopp/ croptop och sedan ett par höga byxor. Antingen skinn eller svarta typ.

Klänning här (klick!) – Set här (klick!) – Playsuit här (klick!)

Den gröna klänningen tänker jag är snygg med en ljusblå jeansjacka och ett par sneakers. Leopard setet blir väldigt fint till en svart jeansjacka eller typ en längre bomber jacka. Och playsuiten snygg som den är bara med ett par sneakers och en magväska typ.

Det är också fett snyggt att vara helvit, super fräscht med en helvit outfit och sedan typ en jeansjacka eller något annat över. Speciellt om man lyckats hunnit blivit lite brun också. Min topp som många frågat om är tyvärr slutsåld men här (klick!) finns en liknande. De finns även en massa andra as snygga festival-inspirerande kläder på den sajten. Så tips! Kika in!

UPDATE!!!! EXAKT DEN TRÖJAN JAG BÄR HÄR OVAN I FISHNET HAR KOMMIT IN IGEN. NI HITTAR DEN HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR (KLICK!)

Grön klänning här (klick!) – Beige tröja här (klick!) – Batikmönstrad tröja här (klick!)

Den gröna klänningen, skitsnygg till ett par svarta eller grå ankelhöga boots/ klackar och ett par stora solbrillor. Den beiga tröjan svinsnygga till ett par höga stövlar och den batikmönstrade tröjan är snygg att bara slänga över om det blir kallt. Även snygga till vita cykelbyxor och en klack.

Även snyggt med skjortklänningar och ett par snygga lite mer färgglada, speciella boots precis som jag hade här ovan. Här (klick!) hittar ni en massa snygga skjortklänningar. Man älskar ju sådana som sitter lite loose.

T-shirt nr1 här (klick!) – T-shirt nr2 här (klick!)

Två fett snygga t-shirts som man kan ha till jeans eller jeansshorts. Även snyggt till en skinnkjol eller en färgglad kjol eller varför inte paljettkjol för att hotta upp det ännu mer.

Hoppas ni hittade lite inspo och tänk färgglatt!

15 gillar

Kommentarer (3)

 • Filippa

  |

  Hej,

  Var hittar man de snygga klackarna på första bilden?? Skulle gärna ha dem på ett bröllop i sommar, wooow😍😍

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Slutsålda men är ifrån Nelly!

   Reply

 • Lena

  |

  Vart är den jättefina regnbågsklänningen ifrån?💞

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler