En catch up över de senaste dagarna

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Här kommer en liten catch up över vad som hänt senaste dagarna sedan jag kom hem från Italien. Hoppas ni gillar den. Igår så var jag och Lojsan tillsammans med två andra podcasts huvudpersoner på ett frukost seminarium hos Bauer Media. Vi presenterade och pratade lite om vår podcast för ca 50st olika företag och mediebyråer och det var superkul.

Ungefär såhär såg det ut där…

Jag har även källsorterat en hel del. Rensat garderoben inför bloppisen jag ska ha på lördag nere i Norrköping och gått fram och tillbaka med skräp och kläder till källaren.

Hade ett podd-möte med Lojsan varpå Dani och Vivvi också var där! Så catchade upp lite snabbt om vad som hänt sedan sist. Fick finaste lilla sms-et av Danijela när jag var i Italien som gjorde mig så himla glad.

Man borde skicka fler “Du betyder mycket för mig” sms till sina nära och kära. Det gör en så himla glad att få ett sådant. Jag brukar vara ganska bra på det tycker jag själv haha. I alla fall i perioder.

Hahaha och på tal om att betyda mycket för varandra.

Här försökts det för fullt…..

Min outfit som jag hade på mig igår. I alla fall halva dagen heheh. Jeans härifrån (klick!) – T-shirt härifrån (klick!) – Kavaj här (klick!) – Skor Zara

Igår var jag även på release fest för Molly Sandéns nya album “Det bästa kanske inte hänt än” och det var så bra. Hon är så bra. Älskar verkligen henne och har verkligen fått upp ögonen för henne på senaste.

Drack även lite vin med Maddy i solen på Supper’s nya ställe på gamla Utecompaniet. Sjukt trevligt. Det är så mysigt att hon är här och att hon ska vara här i en månad!

Vi åt även lite snacks till vinet…

Och det här var min outfit igår! Jacka här (klick!) – Stövlar här (klick!) – Tröja/ klänning Zara – Cykelbyxor här (klick!)

13 gillar

Kommentarer (5)

 • Matilda

  |

  Men guud vilka underbara bilder Hanna!! <3

  Reply

 • Sandra

  |

  Hanna!! Vart är din spegel från?? ?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   IKEA <3

   Reply

 • Jasmine

  |

  Vart är byxorna ifrån? Funkar inte när man klickar på länken 🙁

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler