SWIM SHOOT IN ITALY

Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Nu kommer ett skepp lastat med lite behind the scenes från min kamera igår. Jag fotade mest med telefonen men nu när jag såg dessa fina bilder så ångrar jag det lite. Oh well, här kommer en sneakpeak you guys.

Vi fotade mestadels på en båt men också på en liten strand inne vid kusten som hette S. Fruttoso Abbazia in case you ever wanna go. Vi åt även lunch där på en mysig liten restaurang. Kommer visa er mer bilder från det som jag har på telefonen.

Vilket fall så gick plåtningen skitbra och jag är så nöjd!

Denna bikinin är en utav mina favoriter. Den är super stretchig och sitter så himla himla fint över både rumpan och brösten. Hanna bär XS och jag S. Men allt om storlekar och vilka bikinis som passar vilka bröst etc kommer jag gå igenom bättre med er närmare släppet av kollektionen.

En graciös outfit change… Älskar både denna baddräkten och kimonon!! Solglasögonen är tyvärr inte min kollektion däremot utan de hittar ni här (klick!) och dom blir dina för 79kr.

Blurry but cute i lite mer klassiska looks…

Här är en bättre bild på hur det ser ut…

Jobbade med sjukt bra team igår också! Vi var 8 stycken totalt tror jag. Det var jag, Hanna som var med mig som modell, min Australienska tjejkompis Maddy som hjälpte mig att fota content, Siri på social media, Sahra creative director, Nell make up artist, Filip på film och Emil fotograf.

Strandväskan jag bär kommer också i min kollektion!

Här ser ni några av teamet…

Hade verkligen THE BEST DAY!

Så tack alla som var med igår och tack till alla er som skrivit till mig och berättat hur mycket ni gillar kollektionen. Det betyder jättemycket och gör mig verkligen jätte jätteglad. Lovar att det kommer komma mer info om när, var och hur vi släpper kollektionen men tills vidare kan ni signa upp er HÄÄÄÄÄÄR (KLICK!) för lite VIP treatment.

20 gillar

Kommentarer (7)

 • emma

  |

  hej!! älskar badkläderna <3 kan inte du göra ett nytt resekompis inlägg? skulle va guld

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   JOOOO! Will do!

   Reply

 • emma

  |

  hanna <3 hur lång är du?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Endast ynka 162! 🙂 puss

   Reply

 • B

  |

  Tycker framförallt att det är så himla kul och inspirerande att ni modellar i era egna kollektioner och att man får se fler och fler “normala” (men minst lika fina!) kroppar!!

  Reply

 • Diana

  |

  Varifrån är den vita kavajen som du hade på
  dig när ni hade eventet med era mammor.
  Den är såå fin.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Den är ifrån Nelly! <3

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler