Första dagen i Portofino

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Klänning här (klick!) – Sandaler här (klick!)

Som jag skrev igår så befinner jag mig just nu i Italien, Portofino för att fota mitt kommande swim drop med NA-KD. Fotograferingen är hela dagen idag men igår när vi kom hit så fick vi lite fritid att strosa runt och uppleva hamnbyarna här i kring lite.

Vi gick omkring lite…

Annons

Å sedan hittade vi ett ställe som såg mysigt ut där vi bestämde oss för att sätta oss och äta lunch.

Vi satte oss givetvis ute på vattnet och det var så mysigt och fint. Kolla på den här lunch-utsikten liksom.

Och nedanför simmade fiskar och så var det så tyst och peaceful. Inte alls samma Portofino/ Santa Margherita som jag var i för några år sedan. Var liksom här under högsommaren då så det var ju betydligt mycket mer folk och högljudd och livligt. Men nu är det så tyst och skönt.

Hanna och Maddy! Så söta…

Annons

Efter lunchen gick vi och satte oss på ett litet café och drack en varsin cappuccino som var to die for. Vi pratade om att unna sig dyra saker och materiella ting. Och ska jag vara ärlig har jag börjat ifrågasätta det lite på senaste. Fast samtidigt inte. Vi kan prata om det i podden något avsnitt om ni skulle vilja.

Kavaj här (klick!) – Kjol här (klick!) – Top här (klick!) – Skor här (klick!)

Gick hem, fixade lite på rummet, gjorde oss i ordning och chillade och sedan fotade vi en middags-look men det var inte något som vi hade på oss på middagen haha. Det kan många gånger bli så att man vill fota något och sen känner man att man vill ha på sig något annat.

Så vi bytte om och åkte in till Portofino, vi bor i byn innan som heter Santa Margherita och ligger ca 4km från Portofino. Och det är faktiskt ett tips om ni åker hit, bo i någon av de andra byarna och åk in till Portofino och ät middag eller häng runt på eftermiddagarna. Portofino är både sjukt litet och också extremt mycket dyrare att bo i och det är precis lika mysigt i de små byarna Rapallo och Santa Margherita som ligger lite längre bort. Sist jag var här med Dasha så bodde vi i Rapallo.

Vi hängde som sagt runt lite vid hamnen först, tog lite bilder och vinkade åt fiskebåtarna hahah…

Hade på mig en klänning härifrån (klick!)

Annons

Sedan satte vi oss på restaurangen där det såg ut att vara flest människor på för att äta middag. Är det något jag faktiskt tycker är lite svårt i Portofino så är det vart man ska gå och käka middag och dricka drinkar typ etc. Jag har inte alls bra koll på bra restauranger här. Kan iofs ha och göra med att jag precis som igår bara gått till ställena jag tycker ser mysigast ut.

Det blev varje fall rödvin och hemmagjord pasta med en pesto och basilika-sås till middag. Så gott! Men får ångra det valet lite idag med tanke på att min mage har svullnat upp.. Har inte ätit så mycket gluten på senaste så funderar på om min mage blivit känslig för det.

21 gillar

Kommentarer (4)

 • Emelie

  |

  Wow! Ser helt underbart ut 🙂

  Reply

 • Benedikte

  |

  Hvilke modell er solbrillene?

  Reply

 • ISA

  |

  orkar knappt vad mysigt!! Drömställe <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler