Ett event för att hylla våra mammor och göra något för er!

Inlägget innehåller reklam för Syster P

För några veckor sedan funderade jag lite på vad jag kunde göra för er och för min mamma och kom då på den briljanta idéen att team:a upp med något företag som ville göra det samma. Kom i kontakt med smyckesmärket Syster P och så bestämde vi tillsammans att vi skulle göra en liten AW för några utvalda vänner och följare där de fick ta med sig sin kära mamma för lite egentid och mys mor och dotter emellan.

Igår gick eventet av stapeln och det var så himla mysigt! Här ovan ser ni ju Lojsan som ni säkert känner igen, samt hennes svärmor Malin och killes syster Nicki, som jag tycker så mycket om.

Smyckena jag hade på mig igår kommer givetvis från Syster P och ja måste säga att den tjocka länken jag bär där till vänster är så himla snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är mitt nya favorit armband och det jag älskar med det är att det är så tungt vilket gör att det både ser och känns väldigt lyxigt ut också. Även halsbandet ÄLSKAR jag.

Maddy var såklart också där eftersom att hon anlände ända ifrån Australien igår förmiddag. Hon kastades rakt in i min hektiska vardag och hann med hela två events, lunch på stan och frisörbesök haha.

Jag höll även ett spontant litet tal för mamma <3

Och så minglade vi runt, käkade pizza, drack bubbel, kollade på smycken och lyssnade på livemusik. Det var så himla mysigt och trevligt. Stort tack till alla som kom förbi, det var till och med en mor och dotter som åkt hela vägen från Skåne. Så jag hoppas verkligen att ni hade det mysigt.

21 gillar

Kommentarer (7)

 • Svea

  |

  Måste bara säga att jag älskar verkligen hur kreativ du är med allt du gör, som denna grej! Måste uppskattas väldigt mycket för de som kom dit!

  Reply

 • Josefine

  |

  Vart är skorna i från som din mamma har? Haha ?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nelly!

   Reply

 • Sara

  |

  Vart är din outfit från??

  Reply

  • Ellinor

   |

   Vart är den fina kavajen ifrån & den vita toppen du har under?? Måste ha ?

   Reply

 • Hannah

  |

  Vart kommer dina byxor ifrån? :)))

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   zara!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler