Dagsfest, dop och saftiga hamburgare

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Kickade igång fredagen med en litet spåningsmöte med Antonia Nyko ute i solen. Hon är så himla kreativ, smart och har massvis med idéer så kände att jag behövde lite inspiration och inputs från henne. Det var mysigt.

Sedan var jag tvungen att springa hem för att ta emot diverse leveranser. Mina nya matsalsstolar kom och det blev så jävla snyggt. Men kommer dessvärre vänta lite med att visa er dem då jag vill att ni ska få en helhetsbild nästa gång på vad jag har gjort.

Min fredag var ett enda långt träningspass. För de jäkla kartongerna var jag ju tvungen att gå och slänga sedan och de var inte det lättaste kan jag lova er. Så tungt och så jobbigt. Höll på i säkert tre timmar med att packa upp och gå och slänga dem på återvinningsstationen.

När klockan slog 16 så mötte jag upp den här donnan, vi firade att hon köpt lägenhet och bokade vår sommarresa! Det var så jäkla trevligt!!! Ni kan ju tänka er peppen.

Min fantastiska gröna kavaj i siden som jag hade på mig hittar ni här (klick!)

Efter ett snabbt litet glas med Molly så hämtade jag upp den här donnan i den här rosa Porschen och så begav vi oss bort till Södermalm för att käka burgare på Brödernas.

Burgarna var riktigt goda!!! Och det var riktigt trevlig stämning på restaurangen. De hade en release fest där med så det var många ansikten jag kände igen. Kan varmt rekommendera er att gå hit.

Träffade bland annat på den här gamle räven och efter middagen bestämde vi oss för en drink på Hallwyska med Moa Mattson och Lollo B med respektive. Det var också as trevligt. Måste hänga mer där nu i sommar.

När jag vaknade upp i lördags så bestämde jag mig för att ta en promenix runt Djurgården, det var så skönt. Kunde dock inte bestämma mig för om jag skulle gå på dagsfest eller ej…

Men det slutade givetvis med det. Så gjorde mig i ordning, Anna kom hem till mig på en liten fördrink. Hon lånade en skjortklänning av mig som är ifrån Zara och min klänning är tyvärr slut men HÄR (klick!) hittar ni något mittemellan klänningen jag bär och Anna bär.

Vad hade man gjort utan Foodora? Ärligt talat….

Käkade då som sagt sushi, drack rosé och lyssnade på musik hemma hos mig och sedan åkte vi bort till Mister French..

Där det var massa vänner och bekanta!

Föredrar dagsfester så mycket mer än utgångar numera. Det är så jäkla mycket trevligare och man kan faktiskt prata med folk. Och så känner man sig oftast helt återställd dagen efter…

Ett litet snack-stop på Lydmar

Och sedan middag med det här underbara gänget på Supper Gården! Men efter det slutade min kväll vilket jag var väldigt tacksam för när jag vaknade i söndags.

Myste runt i mitt nya mjukisset som jag fullkomligt ÄLSKAR. Så nice att bara dra på sig nu i svenskt sommarväder när det inte är kallt men inte heller jättevarmt.

Sedan käkade jag lunch på Strandvägen 1 med en supergullig tjej som har ett rum hon eventuellt vill hyra ut till mig i New York i höst. HUR TAGG? Kan lova er att räksalladen också var helt insaneeeee. Vill typ äta den idag med…

Efter det skyndade jag mig iväg på Todds fantastiska dop. Det var så fint, fick verkligen hålla tårarna inne. Så mysig location och ceremoni och allt. Det gjorde ni bra Lojsan och Buster.

Mina vänner alltså <3333333

Hade på mig en AS SNYGG klänning som jag fick fett mycket komplimanger för. Alla tyckte det såg ut som någon riktig lyxig, svindyr silkesdröm. Men sanningen är att den blir din för 499kr här (klick!).

Carl och jag, Busters pappa som är världens härligaste person!

När jag kom hem blev det te-kväll hos Dani och sedan gick jag hem och fixade lite hemma för att förbereda mig inför veckan. Maddy, min tjejkompis från Australien kommer ju hit imorgon. Jag har typ helt glömt berätta det för er men det ska bli så roligt. Hon ska vara här i över en månadstid. YEEEEEY!

Och såhär ser jag ut idag, hade ett tidigt måndagsmöte med LojsanBroms gällande podden och sedan var jag iväg på ytterligare ett möte och nu är jag hemma igen för att ladda batterierna inför den härliga årsstämman med föreningen i huset jag bor i ikväll.

15 gillar

Kommentarer (7)

 • ELSA

  |

  När åker ni till mykonos!? 😀

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej! Vad har du för storlek på silkesklänningen från Nelly du hade på dopet? Skulle du säga att den är normal i storleken eller mindre/större?

  Kram!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Small! Normal i storleken!

   Reply

 • Sally

  |

  Hej! Vart kommer dina lack byxor ifrån? Så himla snygga.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tyvärr slutsålda! Men ska designa egna!

   Reply

 • Emelie

  |

  Allt ser så härligt ut!

  Reply

 • Evelina

  |

  Vart är det beiga mjukis-setet ifrån? ?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler