Bloppis i Norrköping

Har ett litet framträdande i Linköping fredagen den 31e mars så tänkte passa på att stanna kvar nere i hemtrakterna och ha en bloppis dagen efter på lördagen den 1a jun i Norrköping. Det hade varit så kul om ni ville komma förbi och hänga och shoppa lite snygga kläder till riktigt bra priser! Kommer vara på FIVE, innegården inne på Lamp Hotel mellan klockan 13-15. Men se till att vara i tid för de bästa brukar ju gå fortast. Ser så mycket fram emot detta.

17 gillar

Kommentarer (2)

 • Hanna

  |

  Nämen! Jag bor ju i Linköping, vad ska du göra där för framträdande? 🙂

  Reply

 • Jenny

  |

  Så fantastiskt roligt att du ska ha en bloppis!! Givetvis kommer jag.
  Jag undrar om det är tillåtet att ta med hundar?
  Ha det fantastiskt tills vi ses!
  Kram

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler