Min nya favoritserie!

Det har blivit mycket serietips nu vilket egentligen inte är så passande för säsongen kanske med tanke på att man bör vara ute och inte inne och titta på serier. Men den här serien är så bra att jag måste dela med mig. Den heter How To Get Away With Murder och man kan inte sluta kolla. Den känns lite som en blandning av Pretty Little Liars (första säsongerna som faktiskt var spännande) och sedan favoriten Suits. Ni kommer bli fast redan efter 10 minuter. Det blev jag! Vilket är så nice för jag hatar när det tar lång tid för att komma in i en serie, men den här bara kastades man in i direkt och det som är ännu bättre är att man verkligen inte har någon aning om hur det kommer sluta. Man blir överraskad hela tiden.

12 gillar

Kommentarer (1)

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler