Stockholms hetaste takterass och världens bästa life hack!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Jacka här (klick!) – Sneakers här (klick!) – Byxor här (klick!)

Igår hade jag en fullspäckad dag med möten, ärenden, jobb, hundpassning och premiär på nya takterassen på Bank Hotel. Och här kommer ett lite utförligare inlägg om vad jag hittade på.

Hund-brunchen såg ungefär ut såhär. Det var mycket hundar, rätt kaotisk stämning och Agda gick runt och nosade på alla. Men jag tyckte det var så kul. Fick typ testa på mamma-livet kändes det som. Hur man liksom presenterade hundarna för varandra “Ja men vad heter din lilla fyrbenta kompis då? Hur gammal är hon? Vad är det för ras?” Ja, ni fattar…

Hahahah så jävla gulliga…

Favorit hoodie här (klick!) – Transparenta cykelbyxor här (klick!)

Sedan lagades det mat och då ska jag säga er att jag har kommit på världens bästa life-hack som är att man ska göra i ordning massvis med kyckling eller annat önskat protein/ veg alternativ så att man sedan har det och bara kan mixa och variera sig med tillbehören som oftast inte tar lika lång tid/ kräver lika mycket förberedelse som att göra i ordning kycklingfiléerna. För då slipper man ställa sig och laga så mycket mat jämt och ständigt när man kommer hem från jobbet och är trött och bara önskade att man kunde knäppa med fingrarna så var middagen färdig. Ja, ni fattar.

Det var otroligt härligt väder igår så mötte sedan upp Antonia och Linn på drink på eftermiddagen Suppers nya hak mitt på Stureplan. Så nice. Jag visste inte om att de tagit över Stureplans lilla uteservering där, ni vet och serverar mat etc. Kommer bli en hel del häng där i sommar!

Sedan gick vi bort till Bank Hotel för att smyginviga deras takterass som öppnar upp för allmänheten imorgon. Det var en helt sjukt nice och stor terass och lika nice inomhus bar. Jag blev så överraskad. Älskade det verkligen.

Mycket trevlig dag/ kväll!

15 gillar

Kommentarer (2)

 • Linda

  |

  Hur tänker du när du länkar till byxorna från nakd?? Du vet att dom är slut sedan länge tillbaka, vilket du även nämnt själv, detta gör du BARA för att få pengar för det, så fult att du lurar dina följare, usch

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De har kommit in igen har jag sett, plus att man kan hitta mycket bra liknande alternativ!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler