Min Beauty Secret och vart ansiktet slutar i Hollywood

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Hela min look är ifrån Zara

Hallå mina hjärtan! Hade en väldigt händelserik dag igår, var ute och åkte båt igen för ett lunchevent med Indiska ute i Stockholms skärgård på ett fantastiskt ställe som heter Ruin Retreat. Sedan så sprang jag runt på stan och gjorde en massa ärenden och slutligen så vankades det middag på hemlig destination tillsammans med ett av mina favorit beautybrands Esteé Lauder.

Middagen var så mysigt uppstyrt och jag älskade att det var intimt och litet och kändes så personligt. De hade hyrt en restaurang på söder och servetterna var graverade med Esteé Lauder, serveringspersonalen bar förkläden som det stod Esteé Lauder på etc.

Givetvis pratades det en hel del om skönhet och skönhetshemligheter etc. Så tänkte dela med mig av en grej jag lärde mig som jag föralltid kommer lägga på minnet och det är att i Hollywood så slutar ansiktet nedanför brösten. Jag tyckte det var så roligt och bra sagt. För jag glömmer ofta bort att smörja in min hals och mitt bröst (alltså överdelen av kroppen mellan halsen och brösten) men det är ju faktiskt ganska så viktigt om man vill hålla sig ifrån rynkor och ha en elastisk och fin hud så länge som möjligt. För ni vet väl att en kvinnas ålder avslöjas på hennes hals och händer? Det har Dasha lärt mig.

Var vilket fall klädd från top till tå i Zara i ett set och ett par skitsnygga skor som jag införskaffade mig som hastigast igår emellan några ärenden som jag sprang borta vid NK.

Och sen måste jag bara ge er min Beauty Secret som är den här produkten. Vi pratade mycket om den igår UPPENBARLIGEN eftersom att det är det bästa serumet jag testat! Jag vet att den är lite dyrare men den är så värd priset. Man kan ha den morgon (under sminket eller blanda ut i sin foundation) och sova med den under sin nattcremé.

9 gillar

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler