Min helg i bilder

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Mina byxor och min jacka är Hannalicious for NA-KD – top här (klick!)

Har inte haft en speciellt händelserik helg men däremot en händelserik måndag så vi bakar ihop allting och så berättar jag från start till slut som vanligt. Det låter väl inte helt fel? Då kör vi… Började fredagen med att piffa till det sista i lägenheten efter att vi varit och fixat och donat hela torsdagen.

Sedan tog jag bort allt från mina fönster då jag bokat en fönsterputsare som skulle komma och fixa det. Och alltså fan vad värt det är egentligen. 350kr för 2 timmars arbete med alla mina fönster i lägenheten.  Ingenting ju och hade ju tagit mig säkert 4 timmar plus att jag troligtvis hade blivit irriterad och trött..

Min hoodie hittar ni här (klick!)

Efter det jobbade jag lite och sedan promenerade jag bort till LettRegeringsgatan och hämtade lunch till mig och Lojsan. Vi hade bestämt att hon skulle komma hem till mig och att vi skulle äta lunch och fota lite samarbeten.

Todd var givetvis också med. Men var livrädd att lillen skulle spy ner eller förstöra min nya matta eller soffa hahah.

Det blev två Vegmefärs sallader och för er som inte testat dem, gör det!!! De är så himla goda. De har blivit min nya favorit på Lett typ.

Längtar så mycket tills på söndag när den här lilla skiten ska döpas eller ja, namngivas. Beställde precis en jättefin klänning som jag tänkte ha på mig. Hoppas på fint väder!

Det var verkligen multitasking på en ny nivå som gällde när vi skulle fota. Todd var väldigt missnöjd så samtidigt som jag fotade Lojsan fick jag försöka spela Babblarna för Todd på telefonen samt gunga lite på vagnen. Det var inte det lättaste kan jag lova. Men vi kvinnor klarar allt!

När det blev kväll så gick jag över till Dani för lite mys med henne och Vivvi. Vi kollade på Let’s Dance och så körde vi en live på Instagram. Vi brukade ju alltid göra det jag och Dani, så det var mysigt att ta upp en gammal tradition haha.

Myyyyyysig och lugn fredag med andra ord…

Sen blev det lördag och promenad runt Djurgården med Anna.

Min jacka hittar ni här (klick!)

Efter promenaden satte vi oss på Lilla Butiken eller Gårdsbutiken eller vad det heter som ligger bredvid Hotel Diplomat och så åt vi en fräsch lunch. Det var en laxsallad som var förvånansvärt god.

Titta liksom! Så fräsch…

Sedan insåg vi att Systemet stängde om 20 minuter så kutade upp till Östermalmstorg och köpte vin. Anna skulle nämligen ha lite vänner över på middag men hon hann hahaha!

Sedan unnade vi oss ett glas rött på favvostället Nyko

Efter det gick jag hem, duschade, satte på mig myskläder, kokade lite te och gjorde lite yoghurt med granola och så myste jag resten av eftermiddagen/ kvällen i soffan medan jag kollade på serier…

Söndag och så här såg min frukost ut efter en lång promenad…

Även i söndags spenderade jag hela dagen i min soffa. Alltså på riktigt HELA dagen. Det kändes lite deppigt faktiskt men jag orkade inte anstränga mig för att göra något annat. Jag ville bara vara själv.

Såg bland annat Dead to Me som jag tipsade om igår…

Imorse fick jag gå upp tidigt för att hinna med en promenad runt Djurgården innan jag skulle iväg på event. Men jag hann till och med tvätta håret.

Sedan vankades det ribbåt ut till hemlig destination i skärgården.

Jag var faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig, men det var ju hur kul som helst. Jag älskar fart. Det finns ju typ inget roligare. Båtar och bilar som går fort är ju snuskigt kul alltså!!!

Det var riktigt kallt så var väldigt glad när vi väl kom fram… Tog ca 1h.

Väl framme hade Amex som hade eventet ställt upp en jättemysigt och fint tält där det serverades lunch och bjöds på hemmagjord lemonad, snittar etc. Det var så mysigt och så fint uppstyrt. Lätt ett utav de bättre tillställningarna jag varit på och då har jag varit på många event hehe.

Kolla vad mysigt! Perfekt att det fanns infravärmare och en massa filtar också för det behövdes verkligen efter båtturen hehe.

Det var väldigt kul för direkt när vi kommer till Stadshuset där vi skulle åka Ribbåt ifrån så säger Bosse att vyn ser exakt ut som i Game of Thrones. Varpå Lojsan bah, vänta är inte han där borta med i Game of Thrones hahah. Och mycket riktigt så visade det sig att norsken Kristofer Hivju som är med i GOT (Game of Thrones) var på plats. Han är tydligen ambassadör för Amex då de gjort en reklamfilm tillsammans och han var ju hur rolig som helst. Jag hade ingen aning om vem han är och har knappt fortfarande men jag kände att jag var tvungen att ta en bild med honom för att han var så rolig!

Det var så fin natur där vi var, som en liten insjö som omringades av berg…

Och lunchen var helt fantastisk, det var Adam & Albin som stod för den så det kunde ju inte bli annat än perfektion. Älskar verkligen den restaurangen.

Min jacka hittar ni här (klick!) – Byxorna, skorna och tröjan är Hannalicious for NA-KD

Tack Amex för ett jättemysigt event, och tack för den här helgen! Nu ska jag gå iväg och handla lite middag och sedan blir det lite jobb i soffan innan jag går och lägger mig.

8 gillar

Kommentarer (4)

 • Anna

  |

  Alltså vad är grejen med att du inte kan ta en vanlig bild på dig längre?? ”Pussmun” som inte ens ser ut som det o känns som en 14åring, plssss grow up

  Reply

  • Tildis

   |

   Varför kommentera en sådan sak? Det finns verkligen inget värre än människor som dig som måste hata på andra!! Skäms på dig!

   Hanna, Puss på dig!!

   Reply

 • lissel

  |

  Haha alltså vi ska få barn nu och jag kommer lägga ett stort lakan över hela soffan,,, livrädd för kräk och kladd ??
  Er dag idag med Amex va ju heeelt drömmig!!!!

  Reply

 • Emelie

  |

  Han är även med i Beck nu mera 🙂 Rolig både där och i GoT, kul att han var det på riktigt också!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler