Semesterlook!

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Body här (klick!) – Kjol här (klick!) – Väska Zara – Sandaler här (klick!) – Solbrillor Fendi

Har några fler semesterlooks att visa er från Spanien så här kommer den första. Detta hade jag på mig när vi gjorde en liten utflykt upp till Benahavís som är ett litet samhälle som ligger uppe i bergen. Det var väldigt mysigt där, massa små gränder, caféer och restauranger som låg tätt inpå varann och så givetvis en fin utsikt över berg och dalar.

Matchade med mina coola Fendi solglasögon för att looken inte skulle bli för söt. Jag brukar ju nämligen inte klä mig allt för romantiskt/ sött. Hade också kunnat matcha med en coolare/ tuffare väska till för att göra det ännu mindre gulligt liksom. Typ min jumbo Chanel. Men tyckte ändå det här blev fint.

Har även verkligen börjat gilla kjolar som går nedanför knäna. Jag har ju som jag sagt tidigare allt haft föreställningen av att jag inte kan ha sådana långa kjolar men det kan jag ju visst det. Det blir ju riktigt fint ju. Man måste verkligen våga testa för att vinna. I alla lägen. Jag menar hur ska man annars veta? Glöm inte bort det!

17 gillar

Kommentarer (1)

  • Paula

    |

    Riktigt snyggoutfit! Somrigt och fräscht 🙂

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler