Sista kvällen i Marbella

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Sista kvällen i Marbella såg ut såhär följt av en lugn kvällspromenad. Jag har ju åkt på en förkylning här nere med en hosta som verkar vägra gå över så har verkligen bara tagit det lugnt och gått lugna promenader på sin höjd här borta. Gällande kimonon som jag skrev i tidigare inlägg så är den ifrån Forever 21 och baddräkten är ifrån kommande swim kollektion med NA-KD.

Det är så sjukt mysigt med takterass, det ligger högst upp på vår prio lista när vi letar lägenhet här nere. För det är så trevligt med sol hela dagen och att man både kan äta, sola och hänga där uppe.

Vi har ätit middag på takterassen varje kväll…

Solbrillorna förresten med lite glitter so ovanpå hittar ni här (klick!).

De är riktigt spexiga.

9 gillar

Kommentarer (1)

  • lissel

    |

    GUD vad jag skulle behöva precis det där…..

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler