Enda gången jag älskar att packa…

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Klänning här (klick!) – Sandaler här (klick!) – Väska Zara – Solglasögon Hong Kong

Jag hatar egentligen att packa men när man har en ny inspirerande semestergarderob i ljusa, tunna tyger att packa ner så finns det ju typ inget roligare. Ni vet när man sådär riktigt längtar efter att få ha på sig något och när man redan planerat in outfits i sitt huvud redan innan man kommit fram. Exakt så kände jag med den här klänningen. Jag riktigt längtade efter att få sätta på mig den för att sen är så fin.

Det syns inte så tydligt på bilderna men det är som tunna guldsnören i materialet också vilket gör att den ser ännu lyxigare ut in real life. Den här outfiten tänker jag är som klappad och klar för Mykonos i sommar. Kan verkligen se mig själv gå runt där i det här.

Annons

Väskan har ni ju sett nu i några posts, men jag har velat ha den till typ varje outfit nu i Marbella för att jag gillar den så mycket. Den går liksom både att klä upp och klä ner och den ser riktigt sådär “Ibiza lyxig” ut. Armbandet är förresten ifrån Syster P.

Sandalerna är också hur söta som helst, de påminner lite om de jag designade för NA-KD förra året fast att dessa har strass. Så himla fina tycker jag. Ni hittar dem här (klick!).

Längtar inte ni också till sommarresan nu?

16 gillar

Kommentarer (4)

 • Anna

  |

  Älskar att du har lagt in direktlänkar till plaggen, så slipper man fråga <3

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Ja jag har förstått att det är lika bra numera hahah! ???

   Reply

 • Step

  |

  Vad har du för strl på klänningen? Skulle du säga att den sitter tight i mittenpartiet eller kan man justera det? 🙂
  Supersnygg på dig!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Du kan justera det! De är resår! Jag har storlek S

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler