Marbella från telefonen

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Klänningen mamma har på sig här (klick!) – Mina byxor här (klick!)

Här kommer en liten uppdatering ifrån telefonen ifrån de senaste dagarna här i Spanien. Vädret är och har varit helt fantastiskt. Så har verkligen njutit till fullo och försökt koppla bort dator och telefon när jag har kunnat.

En klassisk lunch här nere har sett ut exakt såhär, sallad, avokado, hummus och tonfisk. Mycket gott vill jag meddela. Min favoritgrej just nu är tonfiskröra på tonfisk, olivolja, rödlök och tranbär eller russin.

En till liten bild på baddräkten som jag släpper i juni från min badkollektion. Så sjukt taggad på att lansera den. Ska visa er ytterligare två styles som lovat i veckan. Håll ut, jag vet att ni knappt kan vänta hahaha.

Kimonon är ifrån Forever 21 och den bilden tog jag faktiskt precis nyss här uppe på takterassen när det var snack time som bestod av färskpressad apelsinjuice, oliver, ost och kex m.m.

Ja, ungefär såhär såg det ut!

Nöjda föräldrar….

Kvällspromenad iklädd min nya favorit träningsjacka som är guldig…

Det är många som har frågat och vi hyr oftast lägenhet i Aloha Pueblo när vi är här nere i Marbella. Tycker det ligger väldigt bra till i förhållande till stranden och motionsrundor i bergen. Samt butiker, marknader, promenadstråk osv. Så det är ett område att rekommendera.

Skål och godnatt för idag! Imorgon bär det av hem igen och jag längtar lite faktiskt. Dock hört att vädret suger vilket gör mig lite otaggad men längtar hem till min lägenhet och att få göra i ordning den.

12 gillar

Kommentarer (4)

 • Lisa

  |

  Kommer något i din nya kollektion passa till dem med lite större bröst? 🙂
  Jag tänker eftersom du vet hur svårt det kan vara o hitta…

  Reply

 • sofiealfrida

  |

  Wow Hanna! Du är så jäkla inspirerande och härlig, hoppas du haft det underbart i Marbella! Längtar efter lite lägenhetsinspo, ska bli så spännande att se!

  Reply

 • emma

  |

  hej hanna!! du har galet snygg stil. måste fråga om dessa champange färgade byxor från nelly som du har på bilden här uppe då du sitter i brevid din mamma. är dessa byxor genomskinliga? vilken storlek har du?? du är bäst!!! kram

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De är ej speciellt genomskinliga och jag har storlek S!!!! Älskar dem!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler