Hoodie and heels

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Oversized hoodie här (klick!) – Klackar här (klick!) – Armband här (klick!)

Hallå mina godingar! Min nya favoritgrej är att gå runt i hoodie mest hela tiden. Jag har det till gymmet, på promenad i solen, med fika med kompisarna, till middag med klackar, ja allt! Och just den här hoodien är tamefasen definitionen av den perfekta hoodien. Just sayin!

Jag älskar även armbandet jag införskaffat mig. Hur snyggt är det? Det bästa är att man får 2 st i ett när man köper det. Och vad kostar det? Jo, endast 119 kr…

Även obsessed över dessa klackar. Sköna, snygga och perfekta till vilken outfit som helst. Jag har haft dem till långa byxor, jumpsuit, playsuit, klänning, shorts. You name it.

Dock så behöver man ju ett par shorts under hoodien om man inte köper den i en större storlek. Jag har storlek S i min och jag behöver verkligen ett par shorts under. Här hade jag en liten playsuit under.

Gillar ni outfiten?

18 gillar

Kommentarer (3)

 • Nella

  |

  Man ser absolut inget av outfiten då du sitter ner sådär….

  Reply

 • Lina

  |

  Håller med Nella, man ser tyvärr inte så mycket av outfiten. Du har så fina och inspirerande outfits men jag tycker att de inte kommer fram i dina bilder överlag då dina poser gör att kläderna ”göms”. Ett tips! 🙂 Ha det fint!

  Reply

 • Caroline

  |

  Ser ju inte den?

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler