Cykeltur och picknick i South Beach

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Baddräkt här (klick!) – Solkeps här (klick!)

Hallå babes! Igår efter att vi legat vid poolen och chillat hela långa dagen så bestämde vi oss för att låna hotellets cyklar, cykla bort och handa mat och snacks och sedan åka till stranden för en mysig solnedgångs-picnick.

Vit chiffon topp här (klick!)

Trots att det blåste en hel del och vi åt det gamla vanliga som vi ätit hela veckan ifrån Wholefoods så var det faktiskt rätt mysigt. Jag skattade så jag fick ont i magen flera gånger och bytte om spritt språngande naken i ren och skär panik att någon skulle komma förbi gjorde jag också. Och det slutade så dramatiskt att jumpsuiten jag bytte om till sprack i baken hahah.

Annons

Men det var som sagt en kul liten utflykt vi hade. Väldigt roligt att cykla och mycket cykelvänligt i Miami, så det kan jag tipsa er om att göra om ni åker hit och är i brist på aktiviteter…

Det blev färska bär och vattenmelon till dessert, hur gott är inte det?

Älskar verkligen denna toppen också, den är så himla himla fin. Ska försökta ta en bättre bild på den senare i veckan till någon outfit om jag hinner. Åker ju fasen hem på tisdag kom jag på hehe.

Vilket fall så cyklade vi givetvis INTE på stranden hahahaha. Kunde knappt leda cykeln i sanden. Gud, ni skulle sett oss. Som vi kämpade med dom här cyklarna.. Om det inte vore så att jag glömt lösenordet till mitt hannalicious2.0 konto hade det kommit upp ett och annat där redan.

Annons

Bad även en badvaktskille ta en liten bild på oss hehe…

Mysig söndagskväll faktiskt!

17 gillar

Kommentarer (2)

 • Hanna

  |

  Ja jävlar vilket slit, ser att du jobbade hårt denna dag!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jobbade igår men inte lika mycket som jag brukar eftersom att det var söndag.

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler