Soho Beach House

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Brun linne jumpsuit här (klick!) – Klackar här (klick!) – Solbrillor Stella McCartney 

Igår var vi och åt lunch på Cecconi’sSoho Beach House. Det var hur trevligt som helst. Dock blev vi lite besvikna när vi kom dit för hade ingen aning om att det endast serverades brunch buffé på lördagar och inte a la carte meny. Men det var inte så mycket att göra så frossade från buffén istället.

Just det, vi gick åka Tesla till restaurangen. Hotellet vi bor på har en complimentary car service om man håller sig på Miami Beach så de skjutsar runt dig i en Tesla om du så vill vilket var nice. Men om vi ska återgå till restaurangen så var inredningen så fin i jordnära färger, beiga soffor och superfina marmor bord. Ja ni ser ju själva..

Kan varmt rekommendera era alla att gå hit och äta en trevlig lunch på innegården de har. Kan också tänka mig att det är fett mysigt och bra stämning även för middag iofs. Men jag föredrar typ att göra sig snygg och gå ut och äta lunch när jag är utomlands. Är så trött på kvällarna.

Det blev lite bär till dessert som slank ner väldigt bra tillsammans med det vita vinet vi beställde. Vi tänkte egentligen inte dricka någon alkohol alls denna resan men idag kände vi att vi var värda ett glas vin efter all hård träning vi gjort denna veckan.

Visst är playsuiten fin som jag hade på mig? Finns även i svart och vitt om man så önskar. Den är i linne, vilket är/ kommer vara supertrendig i sommar.

Här är en ännu bättre bild så att ni kan se hela min outfit…. Summan av kardemumman med det här inlägget, om i är i Miami, besök Soho Beach House för lunch eller middag.

7 gillar

Kommentarer (1)

  • M

    |

    Men Hanna haha, du måste ta och lära dig skillnaden mellan olika material på kläder! Klickade mig till playsuiten, och den är ju gjord av BOMULL inte linne! Linne (som framställs från växten lin) är ett eget material, linne är inte gjort av bomull… Bara för ett bomullsplagg är gjort för att efterlikna linne kan man inte säga att plagget är tillverkat av linne! Du som designar kläder och ofta försöker få dina följare att köpa det du bär borde lära dig skillnaden mellan olika material, och se till att du läser på etiketten och skriver rätt i dina inlägg! Hade garanterat köpt playsuiten om den var i linne, men det var den ju inte…

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler