Längtar hem…

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Det enda jag tänker på just nu är typ inredning eftersom att jag håller på och gör om hemma. Och lobbyn här i Miami på hotellet vi bor på är så himla inspirerande och harmonisk. Jag älskar också att den går i vitt, beige och jordnära färger eftersom att jag kommer ta in mycket vitt och jordnära i min lägenhet nu när vi gör om som t.ex den vita soffan som ändå är en ganska stor center piece i vardagsrummet/ hela lägenheten.

VIKTIGT….

20% på alla länkar då Royal Design har 20% på sajt idag och imorgon på allt i lager!!!!!

Soffa här (klick!) – Taklampa här (klick!) – Sängbord här (klick!) – Puff liknande här (klick) – Matstol här (klick!) – Kuddfodral eggwhite här (klick!) – Beige/ grå vas/ kruka här (klick!) – Guldig vas här(klick!) – Kruka här (klick!) – Bordslampa här (klick!)

Så anledningen till att jag längtar hem lite är ju såklart pga MIN SNART TYP NYA LÄGENHET…. Fick precis denna moodboarden av min barndomskompis och numera inredningshjälp Carro. Hon driver eget som heter Hillehem och jag är så impad över henne och hennes kreativitet och allt hon kan. Hon har hjälpt mig göra om hela färgsättningen i lägenheten (som håller på och målas om just nu) och så har hon hjälpt mig att sätta ihop möbler och detaljer som jag ska byta ut hemma. Och eftersom att jag vet att ni älskar lägenhetssnack och inredning så tänkte jag att ni ska få följa med på resan. Tyckte då att det var lite kul att visa er vår moodboard för vardagsrummet.

Bordslampan Taccia från Flos är så jävla snygg att jag dör och eftersom att den är lite mer pricy också så borde ni passa på om ni tycker detsamma eftersom att Royal Design har 20% idag och imorgon på sajt.

Min inspiration för soffan och mattan ser ut såhär. Hur fint med en vit soffa och matta i en beige ton? Gud jag längtar så mycket tills jag får hem soffan. Dock inte speciellt mycket till Todd och Vienna (Lojsan och Danis bebisar) kommer och hälsar på och kräks eller skiter ner min vita soffa haha.

17 gillar

Kommentarer (2)

 • Sandra

  |

  Åh, kul! Jag är intresserad av din avlånga kudde från Day (?) om du ska dumpa den, maila mig om du vill sälja!

  Reply

 • Sofie

  |

  Hejsan, ska du sälja din nuvarande soffa? Isåfall är jag extreeemt intresserad av den! 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler