Dagens bikini och hur jag tagit vara på den här söndagen

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Bikinitop här (klick!) – Bikinitrosa här (klick!) – Solglasögon här (klick!)

Jag är verkligen en mejltorsk som älskar att läsa mejlen! Just för att man vet aldrig vad det dyker upp något för roligt erbjudande. Och ibland kan jag nästan vara lite för manisk när det kommer till mejlen och uppdatera den innan jag går och lägger mig sent på kvällarna och så vilket bara är idiotiskt eftersom att jag inte alls borde tänka jobb då. Men nu har jag börjat lära mig att inte kolla den alls på helgerna åtminstone och det är sådan frihetskänsla. För då kan jag faktiskt känna mig lite ledig för en gångs skull.

Den här söndagen har med andra ord verkligen känts som en ledig dag. Vilket har varit så jäkla skönt. Jag har varit närvarande, jag har försökt slappna av, andats djupa andetag, tänkt på hur skönt det känns när det blåser i håret, smakat ordentligt på varje tugga när jag ätit osv. Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här. Men det bara slog mig att det varit en avkopplande, skön dag och att jag verkligen uppskattat den och tagit vara på den. Gör det ni också!

20 gillar

Kommentarer (3)

 • Emma

  |

  Jättefin bikini, jag har själv kollat på denna jättelänge och undrar hur de är i storlekarna. Vilken storlek har du i denna?
  Skulle vara supertacksam om du ville svara:)

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag har storlek S! Men hade lätt kunnat haft M i trosorna

   Reply

 • Greta

  |

  Your work pays off! your shape is amazing! do not get thinner tho!!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler