Jag tycker också att jag har ett drömjobb…

Gud det där blogginlägget fick ju helt fel reaktion än vad jag hade hoppas på. Jag ville ju bara berätta för er hur en vanlig dag kan se ut då det önskats av er att jag skriver mer om jobbet bakom bloggen och Instagramflödet. Sen förstår ju jag också att det inte alls går att jämföra med någon som jobbar inom sjukvården eller har ett påfrestande fysiskt jobb. Det är ju klart att det inte går att jämföra mitt jobb som går ut på att skapa härligt, inspirerande content med någon som räddar människors liv. Det förstår ju ni också. Jag skrev inte inlägget för att vi ska jämföra varandras jobb utan jag skrev det för att jag ville berätta mer ingående i hur det går till/ hur många av oss “influensers” jobbar när vi är utomlands.

Jag älskar mitt jobb och skulle inte vilja byta ut det mot något annat i hela världen, för jag har ju verkligen ett drömjobb. Med möjligheter att vara hur kreativ jag vill, friheten att kunna jobba vilka tider jag vill, när jag vill etc och det är ju verkligen definitionen av ett drömjobb för mig. Men många av er missförstod mig i det senaste inlägget. För jag menade verkligen inte att klaga på det jobbet jag har. Utan jag ville bara ge er en insikt bakom de härliga Instagram bilderna och blogginläggen som publiceras.

27 gillar

Kommentarer (3)

 • Fatima

  |

  Jag uppskattar verkligen inlägget, förstår inte varför alla börja jämföra sina jobb med dig. Du är stark och underbar som orkar stå ut med all hat och ändå fortsätter att inspirera/underhålla oss. Jag älskar verkligen att få ta en del av din vardag. Fortsätt med det du gör ❤️❤️

  Reply

 • Elise

  |

  Tycker absolut inte du förtjänar den kritik du fick i det inlägget, du har inte någonstans uttryckt dig som att du klagar på din karriär. Tycker det är så trist att folk ska kritisera de som jobbar med sociala medier, ingen kritiserar ju en journalist i tex en modetidning eller någon som jobbar med tv för deras jobb, vad är skillnaden på att prata i radio och att prata i en podd? Eller att publicera videos på youtube eller ha ett program på tv när båda publiceras för att underhålla. Skillnaden mellan yrkena är ju egentligen bara är att innehållet anpassas efter vilken plattform det ska publiceras på pga att det är olika typer av medier. Det är så starkt av dig att orka fortsätta trots att folk skriver så mycket negativt. Jag tycker det du gör är jättebra, inspireras verkligen av dig!!❤️❤️

  Reply

 • Matilda

  |

  Oj, läste precis igenom inlägget nedan och en del av kommentarerna… Jag tyckte ditt inlägg var intressant då vi andra med “vanliga” jobb inte har en så stor inblick i ditt. Vet inte riktigt hur folk läste in att alla andra jobb var oviktiga och att du bara ville klaga. Tror bara att folk själva vill ha något att klaga på då de ofta inte får så mycket uppskattning för det hårda jobb de själva utför, dock blir det såklart inte bättre utav denna negativitet. Uppskattar verkligen din blogg då den får mig att koppla bort vardagen lite och ger en inblick i en helt annan livsstil. Dessutom har du den bästa klädstilen och känslan för mode, du är ju uppenbarligen grym på vad du gör!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler