Hur en jobbdag ser ut på ”semestern”

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Mesh dress här (klick!) – Rhinestone heels här (klick!)

Igår pratade jag och Molly om att det känns som att man jobbar mycket mer och hinner med mindre när man är utomlands än när man är hemma. Men hade svårt att se att det var så eftersom att vi ändå spenderar så pass mycket tid vid poolen där vi bara chillar… Så jag bestämde mig för att räkna ut ungefär hur många timmar vi spenderar på jobb om dagarna här i Miami och så satte jag ihop ett tidsschema över hur de senaste dagarna sett ut för oss.

06.00 Vaknar och ligger kvar i sängen i 45 minuter ca för att svara på de mest akuta mejlen/ frågorna som dykt upp under natten då Sverige ligger 6 timmar före oss.

06.45 Dags för träning! Brukar väl oftast ta 1-1,5h. Springer på stranden eller kör intervaller och styrka på gymmet. Bästa starten på dagen och det håller oss energifyllda och glada resten av dagen.

08.30 Tillbaka på rummet, duschar och äter frukost.

09.00 Jobbar i 1 – 1,5 timme till, publicerar blogginlägg, instagramposts, instastories etc.

10.00 Går till poolen och ligger där i typ 3h

13.00 Äter lunch

13.30 Ligger ytterligare 1-1,5h vid poolen

15.00 Går tillbaka till rummet för att göra oss i ordning för att fota

16.30 Ger oss ut för att fota 2-3st looks

18.30 Går iväg och köper middag

19.30 Upp med datorerna och telefonerna för att redigera bilder och förbereda blogginlägg etc. Tar ca 4h vanligtvis, men ibland 5

23.00 – 00.00 Läggdags

Total jobbtid: 8h + om man räknar in den tiden när vi sminkar oss/ bestämmer kläder vilket också är pga jobbet/ förberedelser för fotona så blir det ju typ 10h. Samt att jag säkert spenderar minst 1h vid poolen på att ligga och jobba också. Så 11h..

Och det chockade mig lite faktiskt då 11h var betydligt mer tid än vad jag trodde själv. Men det har ju säkert att göra med att jobbet är så himla roligt och att det många gånger inte ens känns som att man jobbar. Jag menar det är ju oftast inte tråkigt att redigera bilder utan bara kul. Men ändå..

Och nu undrar jag ju givetvis, visste ni detta? Har ju fått många frågor om att jag ska skriva mer om jobbet som influenser så tyckte att detta passade bra. Intressant och kul att veta tycker jag.

96 gillar

Kommentarer (43)

 • Jenny

  |

  Nja… räkna igen. Eller ingår duscha i arbetet?
  Svara mejl på morgonen – 0,75 timme
  Jobba 09-10 – 1 timme
  15.00 efter poolen (okej räknar in duscha på arbetstid…) 3,5 timme
  19.30 Kvällstid vid dator 3,5 timme

  Får det till 8,75 timme inklusive sådant som kan ses som privat omvårdnad.

  Tror det lönar sig för influencers att inte försöka så otroligt hårt med att beskriva sina tuffa arbetsdagar… ingen annan gör ju det? Vem försöker du övertala?

  Reply

  • Jenny

   |

   Det jag menar är att ni behöver inte försöka övertyga någon! Och det är ett ganska tröttsamt ämne som även Forni berör ofta, hur mycket man jobbar o sliter. Vem gör inte det liksom? Jag tror sådana diskussioner leder till inombords stress hos många som läser, och inte den förståelse som ni hoppas på.

   Jobbar i en bransch där övertid är prestige men jag tycker bara det är så… tröttsamt. När blev man vinnare om man jobbar flest timmar? Det är väl ändå det du gör på de timmarna som räknas?

   Reply

   • Nadja

    |

    Håller 100% med dig Jenny. Sjukt konstigt inlägg. Alla jobbar och sliter? Varför tror influencer att de gör mer än någon annan. Känns som ni bara förminskar oss andra som t.ex. jobbar inom sjukvården, polis, sos etc. Ni har mer utav ett lyxjobb än oss andra eftersom ni kan resa, får bättre betalat, lägger absolut inte mer tid på arbete än oss andra, dessutom jobbar vi med ”liv o död” ärenden vilket är betydligt viktigare och jobbigare än att lägga 4h på blogg/insta om dagen? Sorry för bittert inlägg men blir trött på det här.

    Reply

    • Johanna

     |

     Håller också med föregående kommentarer till 100 %. Grymt bra skrivet Nadja. Tycker inte alls det låter särskilt slitsamt arbete om man jämför med någon som har ett ”vanligt” jobb.

     Reply

     • Hanna Friberg

      |

      Jag har inte sagt att det är slitsamt eller jobbigt, för det tycker jag inte i alla fall inte fysiskt. Men psykisk kan det faktiskt vara det. Men ville bara berätta hur mycket tid som faktiskt ligger bakom uppdatering och planering av mina sociala medier… Hoppas du förstår!

  • Linnéa

   |

   Jag tycker att ditt inlägg var super inspirerande och peppande till att också t.ex. träna och jobba hårt. Jag är inte så insatt i vad ”influencers” dagliga jobb är men jag tycker det är väldigt intressant att få läsa om det.
   Tycker du gör ett grym jobb genom att visa en del av ditt liv och särskilt din vardag!
   Ha en bra dag!💞

   Reply

 • O

  |

  Hellre detta än att slita 12h på andra jobb och komma hem sent på kvällen helt död. Ni tjänar pengar på att lägga ut bilder på Instagram & I’m supposed to feel for you? Nah. Dessutom så måste jag säga att ni influencers överdriver när det kommer till hur erat feed ska se ut och liknande att allting ska matcha annars får ni ångest. Ni märker inte hur konstigt det låter när ni säger så. It’s not that deep.

  Reply

 • Melissa

  |

  Håller med Jenny. Tröttsamt ämne, ni är inte de enda som ”jobbar och sliter”. Och ja influencer livet ser fortfarande ut som på Instagram tycker jag. 🙂

  Reply

 • Guro

  |

  Jeg tenker at jeg vet at dere jobber på utenlandsreisene – nettopp fordi dere LAGER så mye jobb for dere selv ved å f.eks. ”fota 2-3st looks”. Hadde dere heller bare chillet og oppdatert av en vanlig dag, f.eks. det dere spiser, at dere ligger ved bassenget som en normal person gjør på ferie, og fra treningen. Altså føler dere lager mer jobb enn dere trenger, nettopp fordi dere jakter content, men folk liker jo naturlig content, og ikke sånn som man vet er oppsatt bare for å få content.. haha.

  Dessuten må jo en normal person dusje og gjøre seg klar for middager og liknende når man er på ferie også, selv om man ikke skal ta bilder- så synes det er litt drøyt å regne med det som arbeidstid.

  Ooooog tilslutt ja dere jobber mye men det gjør aaallle. Jeg er student og er på skolen og plugger 11 h man-fre også trening etter det- så ofte ikke hjemme mellom 08 og 20-30 på dagene. Og må oftest plugge i helgene også.

  Reply

 • Erika

  |

  Jag har full förståelse för att saker och ting tar tid för en influencer, likaså att även ert yrke kan vara tufft emellanåt. Men, som ovan beskriver finns det ingen poäng med att stoltsera med det. På bilder kommer det tyvärr alltid att se ut som att ni har ett glassigt jobb, även om en vet att så är inte fallet.

  Reply

 • helle

  |

  aa… endå, er ju verkligen et enkelt och roligt jobb? Liksom, en läkare som arbetar 16h med sjuka barn er ju liksom en svår grej.. Inte lika svårt at sminke sig og duscha.. Tycker det ser kul ut at vara en influenser, men tycker endå man inte skal liksom klaga på tider osv. Inget kritik, om du fattar.

  Reply

 • Natalie

  |

  Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller bli arg när jag läser ditt inlägg. Du klagar helt seriöst på att du har ett jobbigt liv och arbetsliv när det enda du gör är att sitta och svara på några Mail nån timma om dagen, fota då och då och redigera. Du pratar som om du gjort värsta arbetet och nu ska alla tycka synd om dig för din arbetsdag vid poolen. Har du jobbat ett riktigt jobb? Det verkar inte så för annars hade du aldrig klagat på din lilla sköna arbetsdag som du har nu. Kom och prova på verkligheten så ska du få se, du kommer aldrig klaga en enda dag för din lilla semester arbetsdag efter ej dag i verkligheten. Trött på sånna influerandes som ska sitta och påstå att dom har de så jobbigt och att dom arbetar så mycket. Stäng av din mobil en dag och poof så är du ledig. Det är skillnaden mellan dig och alla andra som jobbar, du kan enkelt välja att stänga av din mobil och ta en paus, det kan inte vi som jobbar ett annat jobb. Du kommer säkert inte godkänna denna kommentar men det behöver du inte heller, om du inte vågar alltså 😉

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag har väl inte klagat någonstans, nu är det ju du som läser mellan raderna? Jag älskar mitt jobb. Jag skrev att jag la ner mer tid på jobb än vad jag trodde??

   Reply

   • Mimmi

    |

    Hahaah vet du ens vad läsa mellan raderna betyder? Det är liksom motsatsen av det du ville få sagt. Att läsa mellan raderna i ditt inlägg är precis vad folk har gjort när du fått kritik, det låter som du klagar. Men antar att det inte var det du menade 😉

    Reply

 • Katrin Mohr

  |

  Troede egentlig du jokede i starten af oplægget. Jeg tror ikke, at det her oplæg vil få den ’impact’ som du ønskede. Det ser vitterligt ud som 4-6 timers arbejde og resten ren afslapning. Og hvis budskabet er at vi andre skal huskes på, hvor meget influencers arbejder og hvor hårdt i har det, så synes jeg virkelig, at du må ud på arbejdsmarkedet igen.

  Reply

 • Emma

  |

  Tycker det är patetiskt att försöka övertala läsarna om att ni faktiskt jobbar hårt? Alltså … what?? Helt absurt ju. INGEN tycker ni influencers jobbar hårt/mycket och det är säkert därför du vill försvara dig själv så mycket men kom igen, den dagen du beskrev låter som en av mina days off. Hur kan man vara så unaware???

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Vi jobbar ju inte direkt hårt fysiskt. Men vi jobbar mycket. Många av dagens vakna timmar går åt jobb. Sen är ju jobbet mestdels skitkul, såklart. Men kom inte och säg att vi inte jobbar mycket. För det gör vi. Kanske inte alla, men många av oss.

   Reply

 • Lisa

  |

  Jag hade ju mycket hellre jobbat 12+ timmar om det innebar att svara på mejl vid poolen, sminka mig och fotografering utomlands snarare än mina nuvarande 8 timmar inom hemtjänsten. Det kanske tar lite mer tid för er men jag tycker att arbetsmiljön, pengarna, alla sponsrade resor och presenter plus att man kan välja exakt var och när man vill svara på mejl eller fotografera väger upp det hela. Testa att tömma stomipåsar, ge fragmin eller hjälpa någon på toa så kanske du kan uppskatta ditt eget arbete i Miami lite mer efteråt.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Det gör jag också mycket hellre, såklart. Inte det jag säger. Men det jag ville berätta med det här inlägget är ju att det tar mer tid än många säkert tror att jobba som en influenser. I varje fall om man jobbar så som Molly och jag gör. Hoppas du förstår <3

   Reply

 • Karro

  |

  jag förstår vart du vill komma, många tänker säkert att det inte tar upp så många timmar av ert dygn som det gör. Men nån gång måste väl ni alla influensers förstå att ni har ett drömyrke, ni kan ofta välja timmar och platser, tillskillnad från i princip alla andra. Och det är klart att ni har förbindelser och vissa saker som måste/borde göras vissa tider, men inte alls i jämförelse med andra yrken. Hittills har jag inte hört en enda influenser som hellre velat ta ett ”vanligt” jobb, det säger ju ändå en del? Jag menar inget illa med yrket eller er, bara att detta ämne är tröttsamt, för alla. Ni har ett drömyrke som fortfarande är innebär jobb såklart, riktigt härligt för er, go you, men själv tycker jag det blir lite som att en miljardär berättar för en hemlös hur jobbigt det är att ha för mycket av det goda.

  Reply

 • Karro

  |

  jag förstår vart du vill komma, många tänker säkert att det inte tar upp så många timmar av ert dygn som det gör. Men nån gång måste väl ni alla influensers förstå att ni har ett drömyrke, ni kan ofta välja timmar och platser, tillskillnad från i princip alla andra. Och det är klart att ni har förbindelser och vissa saker som måste/borde göras vissa tider, men inte alls i jämförelse med andra yrken. Hittills har jag inte hört en enda influenser som hellre velat ta ett ”vanligt” jobb, det säger ju ändå en del? Jag menar inget illa med yrket eller er, bara att detta ämne är överdiskuterat. Ni har ett drömyrke som fortfarande är innebär jobb såklart, riktigt härligt för er, go you, men själv tycker jag det blir lite som att en miljardär berättar för en hemlös hur jobbigt det är att ha för mycket av det goda.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Hej, ja självklart har vi ett drömyrke. Inte det jag säger. Jag ville bara berätta hur mycket tid och energi många av oss faktiskt lägger ner på våra sociala medier. Det är fortfarande jättemånga som inte riktigt förstår vad vi faktiskt gör så ville bara berätta när jag själv kom i insikt med vad mycket tid som går åt. Kram <3

   Reply

 • Jenny

  |

  Ja alltså – ert yrke har säkert en dålig sida det också. Många unga tjejer som egentligen skulle må bättre av att flytta fokus från selfies och filter till att göra faktisk nytta för annan person, att inte ha känslan av ”Duger jag?” Hela tiden.

  Men hårt arbete fördelat på timmar? Nej. Bara nej. Ge dig inte in i den diskussionen för du kan inte vinna den.

  Reply

 • Annika

  |

  Fattar att bakom varje bild ligger säkert 10 minuter arbete bakom. Rätt ljus, kvalite och vinklar. Ni får säkert stå ut med mycket elaka kommentarer och åsikter. Men tycker att ditt inlägg ger lite fel vibbar. Jag tror att människor som jobbar med sociala medier har svårt att förstå ett vanligt jobb. Där du har en chef som ställer krav, max 30 dagar semester per år, du jobbar obekväma tider, jobbar mycket obetald övertid och vanligt folk kommer aldrig upp i de löner som ni tjänar hur mycket de än sliter. Tycker att de är hemskt att 15-20 åringar tjatar på sina föräldrar för att få äga samma tröja eller väska som ni men inte fattar att ni fått den gratis plus fått en slant för att ni gjort reklam medans deras föräldrar måste säga nej för pengar inte växer på träd. Ni ger unga tjejer en sån skev bild på samhället. Det är så himla tråkigt.

  Reply

 • Jennifer

  |

  Oj, kan säga att jag verkligen inte fick samma uppfattning som ovanstående.
  Du är grym Hanna!!

  Reply

 • Ellen

  |

  Det här är inget bra inlägg Hanna. Alla VET att er bransch är överbetald och man har lyxen att kunna arbeta överallt ifrån, nu citerar jag Kenza Zouiten i hennes podcast med Dani och Kenza är en veteran. Jag går upp 06, lämnar för jobbet 07:30, kommer hem 17:30. Även om jag har ”raster” och lunch så spenderar jag totalt 11,5 h i tjänst, även om restiden inte blir inräknad. De allra flesta vuxna människor jobbar mer än vad du gör, och tjänar mindre. Inget hat kring jobbet du gör, men det är provocerande att du gör det här inlägget. Du gör annat som är bra.

  Reply

  • Whilma

   |

   HUR är det en överbetald branch? Om företaget skulle köpa marknadsföring på något annat ställe skulle det förmodligen bli ännu dyrare. Företagen slipper utgifter som stylister, fotografer, modeller, annonsplats, redigerare och mycket mer.
   Menar inget illa men tänk dig för innan du slänger ur dig saker. 🙂

   Reply

   • Ellen

    |

    Sett till pengar fördelas, att en influencer tjänar väldigt mycket per samarbete jämfört med om man anlitat ett bolag där betydligt fler arbetstillfällen och kompetens kan tillgås. Vi ser alla på saker olika. Men influencers är överbetalda.

    Reply

 • Alexandra

  |

  Nu behöva det lite positivitet här!!! Vilket bra inlägg anser jag, spännande att få reda på!!
  Vem orkar lägga ner energi på att klaga så mycket som alla i detta kommentarsfält? Läs inlägget och sluta överjobba det. Alla har olika yrken, influenser yrket må vara nice. Men tänk ändå på vilken stress det måste innebära? Att skapa ett bra content och att leverera? Jag kan åtminstånde gå hem från jobbet och inte bära runt på det?
  Jag tycker inte du behöver försvara dig Hanna!!! Har folk problem med ett inlägg som detta får dom la stänga ner bara.
  Keep up the good work Hanna!!!
  Kram❤️❤️❤️

  Reply

  • Josefine

   |

   Så jävla bra svar!! 👊 Förstår inte varför så många ska vara så förbannat jävla bittra. DET blir jag trött på. Mer positivitet och unna andra människor glädje eller snarare bara acceptans! 🌸

   Reply

 • Sandra

  |

  Men stavas det inte ”influenCer” med C? 🙊

  Reply

 • Whilma

  |

  Till alla som hoppar på Hanna i kommentarfältet –
  Alla jobb är slitsamma på sitt sätt. Om det nu är så himla lätt att vara influenser som ni säger, varför blir inte ni bara det istället då? Om ni tycker era jobb är så hemska, byt och bli en influencer! Enligt er är det ju så himla enkelt och glassigt!
  Ingenstans i Hannas inlägg klagar hon på sitt jobb, hon redovisar bara sina tider. Tycker det är tråkigt att ni kan bli så himla provoserade och hoppa på en person som förklarar vad hon gör i sitt jobb.

  Jag tyckte iallafall det var ett bra och intressant inlägg! 💘

  Reply

  • Jenny

   |

   Fast det är ju flera som har en poäng här ovan. Men sedan faller argumentationen när man drar in ”slitsam och sjukvård” för det kommer alltid finnas jobb som är psykiskt och fysiskt mer utmattande än de flesta arbeten.

   Det jag menade var att man behöver inte försöka övertala alla om att ”Jag jobbar sååå mycket”. Det är en ganska osund inställning och när man inkluderar duscha i sina arbetsuppgifter så blir nog många lite provocerade.

   Varför inte bara nöja sig med att klappa sig på axeln för väl utförd arbetsdag med fint resultat?

   Reply

 • Emilia

  |

  Så tröttsamt inlägg.. Jenny håller verkligen med dig!

  Reply

 • Emma

  |

  Men alltså när jag löser detta blir jag mörkrädd. Tänk att det finns jobb som helt ärligt ska få folk att jaga lycka i utseende, pengar och resor. Att konsumera ännu mer och förstöra vår jord. Att ert jobb är att posa i helt onaturliga poser. Det är ett sjukt jobb och jag hoppas det försvinner snart för det bidrar till att unga strävar efter helt fel saker i livet!

  Reply

 • Lisa

  |

  Jag gillar verkligen din blogg och har inget att klaga på men detta inlägget kan ju vara det tröttaste jag läst. Helt ärligt, ingen har gått miste om diskussionerna kring influenser och deras jobb och därför känns det ganska provocerande av dig och som att du skriver detta inlägget endast för att få klickningar. Jag menar du måste ju räknat med att det skulle bli reaktioner på ett sådant omtalat ämne. Så vad är syftet?

  Reply

 • Josefine

  |

  Men gud, kan alla lugna ner sig!! Hon har inte ens uttryckt sig om att jämföra med någon annan?! Till skillnad mot vad flera tror att Hanna skulle klaga så framför hon snarare hur tacksam hon är över att kunna ha ett roligt jobb då hon beskriver att det ibland inte känns som ett jobb. Herregud. Syftet var väl bara att hon ville konkretisera hur en arbetsdag ser ut FÖR henne just nu i Florida. Hon klagade inte ett enda dugg. Klart vi andra Svenssons kämpar men varför ska vi ta ut vår bitterhet på Hanna?! Herregud ge er. Blir trött på att människor ibland inte kan se det lite större från någon annans perspektiv utan istället tar det jävla så personligt. HEJA DIG HANNA, trots att jag själv sliter o kämpar med plugg. Det är två helt separata saker ni människor som lackat ur på henne. Punkt.

  Reply

 • Pernilla

  |

  Nämen här var det bittert som fan. Hanna förklarar hur en dag på jobbet kan se ut när hon är på ”semester” vilket är helt normalt när bloggen handlar om hennes liv som samtliga här har valt att följa och alla här vill du att hon uppdaterar, kanske inte med vad hon själv anser är trevligt att dela med sig av dock. Den andel av er som anser att ni hellre går igenom mejlen vid en pool än hänger på ett företag och sliter, varför gör ni inte det då? Är det Hannas fel då att ni valt det yrke ni valt? Konstigt tankesätt måste jag säga. Ni som tycker att det inte låter slitsamt måste jag fråga.? Kräver era arbetsplatser att ni arbetar på semester? För om Hanna inte uppdaterar på 4 veckor tex tror ni att hennes jobb skulle gå lika bra? Ni som petar i vad som räknas som jobb eller inte jobb har jag också en fråga till. Brukar hanna eller någon annan kreatör ringa till eran arbetsplats och peta i vad dom anser är arbete eller ej, eller har ni kollegor som jagar er och petar på om ni dricker vatten får ni avdrag från lönen eller om ni sitter å skiter gör ni avdrag då på lönen från era ”riktiga” jobb. Om ni nu tycker att ni hellre gör Hannas glassiga jobb så är ju ni lika välkomna ut för att kriga mot alla som vill jobba som kreatör. Alla gör vi olika saker i livet och det är helt okej och det ska vi peppa varandra för inte trycka ner varandra eller påpeka vad man tycker är fel, för vi alla tycker olika till viss del och det ÄR OKEJ. Va lite jävla GLADA NU. Hanna du är en grym entreprenad kvinna kör på heja dig

  Reply

 • Bianca

  |

  Vilken jävla bortskämd snorunge du är. fucking vakna. ”Jobbar hårt och många timmar” VAR? När det finns väldigt många människor som sliter riktiga 11h-12h jobb (att du ens skriver 11h är din arbetsdag är pinsamt?? Svarar på mail vid poolen usch så synd om mig och jobbigt😢) knappt får ut någonting i månaden för att klara sig eller i värsta fall så ens familj knappt går runt. Här lägger du ner ett helt inlägg på att vi ska tycka synd om dig? Synd om dig för du får gratis resor, smink, kläder och ja typ allt? SKÄMS. Läs en bok om hur samhället ser ut och inse att ditt liv är så jävla privilegierat. SKÄÄÄMS ASSÅ!!!!!! FY. Spydde bokstavligen talat lite i min mun när jag läste inlägget. Nah, Girl bye.

  Reply

  • Mia

   |

   Varför citerar du ”Jobbar hårt och många timmar” ?? Hon har inte skrivit det någonstans? Bara du som tolkar texten så. Spydde i min mun när jag läste din kommentar

   Reply

 • Delila

  |

  DU är grym HANNA!
  Älskar det du gör och har följt dig i fleeeeera år!
  Att du lyckas leverera VARJE DAG med NYA SAKER är helt ofattbart, sån inspiration <3

  Reply

 • Klara

  |

  Om alla här inne hade försökt att inte bara läsa mellan raderna och hitta fel så hade ni nog kunnat se vad Hanna faktiskt syftar på! Jag tycker det är helt fantastiskt att kvinnor för en gångs skull får dominera en bransch och ta plats som egenföretagare. Att ens gå vidare med att jämföra hennes jobb på det viset som gjorts ovan med sjukvårdspersonal och poliser exempelvis är totalt oväsentligt i frågan och har inte med saken att göra överhuvudtaget. Har någon som arbetar på Ica inte rätt att säga puuuh vilken dag när de kommer hem? Bara för de inte räddat liv… Tillbaka till Hannas inlägg – som faktiskt handlade om hennes jobb. Jag tror hon är hur tacksam som helst för att kunna bestämma när, var och hur hon arbetar. Vad många sedan inte reflekterar över är att bakom det som faktiskt publiceras på blogg och sociala medier, det livet som ser så ”enkelt” ut , så finns det många timmar av planering, fakturering, bokföring och psykisk påfrestning. Tänk att varje dag, vad du än gör, bli granskad och kritiserad från olika vinklar. Jag hade personligen aldrig orkat med den psykiska påfrestningen. Tycker vi borde höja varandra istället och vara tacksamma för det som är bra i vårt egna arbete. Tror säkert egenföretagare ibland önskar att de kunde gå till jobbet 8-17 måndag till fredag och sedan njuta av helgen utan att tänka på jobb. Motsatsvis kan man avundas Hanna som har möjligheten att arbeta när, var och hur hon vill – men till ett pris av att faktiskt aldrig kunna vara helt ledig. Kram!

  Reply

 • Ebba

  |

  Jag tycker inte alls det är ett konstigt inlägg? Hon skriver ju ingenstans att det är jobbigt, snarare att tiden går fort för att det är kul? Förstår inte riktigt er som väljer att tolka det så annorlunda.

  Ni som även klagar i kommentarsfältet på att ”influencers är överbetalda” och tjänar mycket mer än vad Ni gör. Det är dem inte alls – det är värt extremt mycket för ett företag att annonsera via en influencer och man bör sprida sin budget via olika kanaler, och där är influencers en av dem.

  Keep up the good work Hanna! Och ta inte åt dig.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler