Diamond sunglasses

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Top här (klick!) – Byxor här (klick!) – Sandaler här (klick!) – Solglasögon här (klick!)

Nu släpper vi hur mycket jag jobbar och inte, ville ju verkligen inte trampa någon på tårna och det vet ni som faktiskt följer mig. Men låt oss inspireras lite mer av MIAMI nu då. Denna looken känns så MIAMI!!! Och för att vara ärlig så gillade jag inte alls dessa bilderna först när jag tog dem, jag tyckte att det hände för mycket i bakgrunden etc. Men nu älskar jag dem as mycket. Ibland kan man verkligen spela hjärnan ett spratt. Det är så sjukt.

Även snyggt att köra en helvitt top till denna outfiten, inte sant?

Älskar byxorna med, supersköna och fett snygga att ha på stranden. Tänk er till en vit baddräkt eller dylik när man är brun och sitter i skuggan och dricker ett iskallt glas rosé med tjejkompisarna och bara njuter. Okej, den där beskrivningen fick ju mig att längta till sommaren hahaha.

På dom här bilderna syns även att jag satt i lite mer hairtalk löshår och att jag har det lite längre än tidigare. Ser ni skillnaden? Tycker det blev skitsnyggt. Har ju även gjort nyansen aningen mörkare än vad jag hade innan också.

Nu ska jag lämna er ifred. Keep reading och keep giving me feedback! I love u <3 Tack för att ni klickar er in här varje dag så att jag kan fortsätta göra det jag gör.

21 gillar

Kommentarer (6)

 • Tova

  |

  Alltså rubriken på ditt förra inlägg: ”jag tycker också jag har ett drömjobb” … läste igenom ditt inlägg före det och alla kommenterar och man märker ju att du inte fattar, vilket är så sorgligt bara. Fattar att vara influencer kan vara ett jobb till viss del, men som många skriver då är det du beskriver inte jobb. Att du seriöst tycker att det är ett jobb, och även ”hårt jobb”, att ta bilder på dig själv? Så sjukt, men mest så dumt. Att du tycker DET är ett drömjobb är det mest sorgliga och även det mest patetiska jag hört. Det är bara självupptaget och skadar din och andras bild av vad ett jobb är ”på riktigt”. Du borde verkligen i alla fall testa ha ett annat jobb, för få lite perspektiv och ödmjukhet. Och för att använda ditt intellekt! Tänk att plugga, göra nån skillnad, lära sig saker?! Där kan du hitta både lycka som du verkar sakna samt även stimulera dig mentalt. Lovar. Du är säkert kapabel till massa, men om du tror fota dig själv är ett drömjobb tycker jag så jäkla synd om dig

  Reply

  • Mathilda

   |

   Ge er för fan!!! Att ni tror att ni har rätten att sitta och skriva vad som helst till människor!? Alla har väl rätt och tycka vad man vill..Vad ett drömjobb är för dig behöver inte vara ett drömjobb för någon annan, det är sjukt lågt att sitta och skriva nedvärderande saker bara för att ni inte anser att det är ett jobb…
   Hon jämför inte det eller trycker ner något annat jobb så tycker ni borde lugna ner er och vara glad över människor som faktiskt tar sig till sina mål i livet oavsett vad det är för något ❤

   Reply

 • Rebecca

  |

  Hur är byxorna i storleken? Vilken storlek har du? 😍

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag har storlek S! De är nog normala i storleken, de ska ju vara lite oversize/ flowyyyy

   Reply

 • Camilla

  |

  Hei, hvor er den fine vesken fra?

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Nelly!

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler