MINA MIAMI LOOKS

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

BABES! Har en take over för Nellys Instagram idag och tänkte därför att jag ska visa er looksen jag visar i take overn så att ni enkelt kan hitta vad det är jag har på mig i de olika sekvenserna från dagen i Miami.

En annan VIKTIG GREJ som ni inte får missa är att Nelly har 20% på alla NLY BRANDS idag (JA, ENDAST IDAG) vilket är fett! Mitt absoluta favoritbrand hos Nelly är NLY TREND. Jag älskar det. Det är verkligen affordable trends for everyone och är det inte exakt det man är ute efter? Att vara trendig och hänga med i svängarna men inte betala tusentals kronor på en tröja.

POOL PARTY LOOK…

Baddräkt här (klick!) – Kaftan här (klick!) – Sandaler här (klick!) – Väska här (klick!)

Jordnära, naturfärger är typ min nya favorit grej. Jag har blivit som besatt i beige, brunt, vitt, nude, ja you name it. Men hur fint är det inte. Det känns väldigt harmoniskt på något sätt och jag gillar verkligen pool-looken jag knåpade ihop imorse.

LUNCH LOOK…

Klänning här (klick!) – Örhängen här (klick!) – Armband här (klick!) – Väska här (klick!)

Den här klänningen är så smickrande för kroppen just tack vare den markerade midjan, den flowiga kjolen och de lite längre armarna. Den är så så fin, och mycket finare IRL än på sajt tycker jag. Blev jätte positivt överraskad när jag fick hem den. Och nu kommer det vara en favorit i sommar.

BEACH LOOK…

Här kommer en bättre view på baddräkten här (klick!) som är så himla snygg och sitter som en smäck. Nu vill jag ju givetvis att ni ska spara slantarna till min bikinikollektion släpps i början på Juni hehe, men den här måste ni typ klicka hem alltså…..

Armband här (klick!)

Har inget liknande i min kollektion och ÄLSKAR denna. Alltså den är så jäkla snygg och den drar verkligen åt där den ska etc. Typ top 3 bästa baddräkter jag någonsin haft/ testat och då har jag ändå otroligt mycket badkläder.

MIDDAGS LOOK…

Klänning här (klick!) – Rhinestone klackar här (klick!)

Den här zebra mönstrade klänningen är to die for. Den är jätteskön, sömmarna sitter på rätt ställen, den är lagom tjock, den är göööör snygg och den är lagom lång. Denna klänning kommer även i en blommig version här (klick!) som är så himla fin och somrig. Perfekt för typ midsommarfirandet!

Här ser ni rhinestone klackarna lite bättre.

Också hur fina som helst!

Bikiniöverdel här (klick!) – Bikinitrosa här (klick!) – Straw bag här (klick!)

Sist men inte minst vill jag visa er den här bikinin! Överdelen är så sjukt nice för er med större byst och trosan är också helt perfekt. Vet att den ser lite skrämmande ut bak på sajt men den sitter fan as snyggt.

7 gillar

Kommentarer (12)

 • Jasmine

  |

  Tänk om man hade haft de kläderna i garderoben 😍

  Reply

 • Anniken

  |

  Badedrakten kommer ikke opp via linken:((((

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Tror det är för att de är Nelly.no du kommer in på, på Nelly.se finns den!

   Reply

 • Anna

  |

  Hej Hanna! Var kommer de två solglasögonen ifrån? Så snygga grejer.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   De leopard färgade är Stella McCartney och de gula en liten, liten butik i Milano

   Reply

 • Maren

  |

  Men fy fan så fin du er!!!

  Reply

 • Emma

  |

  Vad har du för storlek i bikinin längst ner? Sitter sjukt snyggt på dig!!

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Storlek 36 i överdel och S i underdel! 🙂

   Reply

 • Maria

  |

  Vilken storlek har du i baddräkten? Så fin!! ❤️

  Reply

  • Tildis

   |

   Undrar också😊

   Reply

 • Victoria

  |

  Storlek i klänningen? 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler