Welcome to Miami b*tch

Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Startade första dagen här i Miami med en god frukost på hotellet efter en löparrunda längs stranden (som jag sjukt nog glömde fota). De finns så mycket bra hälsosamma alternativ på hotellet vi bor vilket är sjukt nice. Så det blev bircher muesli för mig.

Bikinitop här (klick!) – Bikinitrosor här (klick!) – Solglasögon här (klick!)

Sen spenderade vi några timmar vid poolen, jag hade ett telefonmöte gällande ett avtal, lyssnade på poddar och läste bok. Det var väldigt avkopplande och skönt och så jäkla skönt vid poolen, perfekt värme här borta.

Det finns 3 eller 4 pooler på hotellet och dessvärre råkade vi hamna vid barnpoolen idag hahaha. Skrattade så mycket åt att det är så typiskt att det ska hända mig och Molly som är ute efter avkoppling… Fick ett och annat vattenskvätt på oss idag kan jag lova…

Lunchen beställde vi direkt till solsängarna, vägrade gå någonstans utan ville bara ligga raklånga på en varsin solstol Idag haha. Det blev en hälsobowl med kyckling och brunt ris. Så himla gott.

Jumpsuit här (klick!) – Väska här (klick!)

Framåt eftermiddagen blev det ett ombyte och en rejäl make over.

Och så promenerade vi bort till Wholefoods för att köpa middag.

De har ju världens bästa utbud på hälsosamma saker. Älskar den matbutiken! Önskar verkligen det fanns hemma i Sverige. Det hade varit livet.

Solbrillorna hittar ni här (klick!)

Dör för dom, de är så snygga! Finns även i svart om ni hellre gillar det. Men tycker de rosa är riktigt fräcka! Ni kan se mer av dem i min senaste youtube video som kommer upp idag klockan 18. Där visar jag upp en massa looks jag har med mig till Miami.

Och såhär blev slutresultatet av middagen!

11 gillar

Kommentarer (1)

  • Lina Gonzalez

    |

    nI BORDE besöka NUSR-ET salt bae’s restaurang i brickell!!

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler