Min påsk-helg

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

God morgon mina änglar! Är i skrivande stund i London på mellanlandning men givetvis har jag inte glömt att dokumentera vad jag gjort under påskledigheten. Och vi startar med min fredag….

Spelade in ett samarbete…

Åt lunch. Och då vill jag berätta att detta är min nya favoritlunch, blomkålsris, kyckling, sparris, grönkål och avokado. I LOVE IT. Alltså blomkålsris är det nya. Bara att steka i 2-3 min i olivolja, salt och peppar och äta. Så himla smarrigt. Blir lite som fried rice.

Tog sedan en lugn promenad runt Djurgården trots att jag var trött efter PT passet men kände att jag behövde ut i friska luften och andas lite. Så lyssnade på musik, ringde min mormor och pratade lite med henne och så satte jag mig på en parkbänk i solen och bara andades en stund. Och hur ofta gör man det nu för tiden? Jo, ca aldrig men det var så avkopplande.

Under promenaden skrev Dani att hon och hennes kille och hans kompis satt sig på Broms och att jag borde komma förbi. Sagt och gjort så gick jag dit och så gick grabbarna och så kom Danijela syster.

Och så satt vi där och myste, drack kaffe, åt fröknäcke och pratade om livet och killar i vanlig ordning. Både jag och Suzana (Danijelas syrra) har varit hopplösa singlar ett bra tag…. Men vi båda känner ändå lite hopp nu. Jag har nämligen försökt börja dejta lite igen efter ett långt uppehåll heheh. Och nu känns det snarare kul, pirrigt och spännande jämfört med innan när det bara kändes hopplöst och som att den ena snubben var värre än den andra. Hahaha ok, nä så illa har det verkligen inte varit. Men ni fattar. Jag börjar få upp ögonen för det igen.

Vilket fall så hade vi det så trevligt att vi bestämde oss att sätta oss och dricka lite vin. Så gick bort till Paraden då det är det enda stället jag vet som ligger nära oss som har kvällssol hela kvällen.

Det var så mysigt! Vi satt kvar ända till solen gick ner, skämtade med personalen, skrattade och myste med Vivvi.

Jackan som många blev galna i är tyvärr slutsåld men den är ifrån det här märket här (klick!)

Sedan bestämde vi oss för att fortsätta kvällen på Danijelas ur mysiga balkong.

Beställde Pizza, åt nötter, snackade ännu mer skit och bara hade den mest spontana men mysigaste kvällen på länge. Så tacksam för att jag har så fina vänner i mitt liv och det brukar jag faktiskt tänka och säga högt många gånger.

Och när klockan började slå sent så somnade Vienna i min famn och då blev jag väldigt glad. För det måste ju ändå betyda att hon kände sig trygg och lugn hos mig och det är stort mina vänner. Jag är ju inte känd för att vara bra med barn. Men det är bra för Dani nästan tvingar mig att hålla i Vienna och vara med henne och det är lärorikt för mig haha.

Lördagmorgon och jag tog en powertalk med Olivia som satt i London på andra sidan luren. Vi hade en terapitimme i vanlig ordning och gick igenom allt som hänt sedan sist. Jag älskar att vi pratar i telefon så pass ofta för då missar man ändå inte så mycket i varandras liv som man hade gjort annars eftersom hon bor i London och jag här och vi kanske ses 3 gånger per år.

Sedan spelade jag in ett samarbete och mötte upp en tjejkompis på kaffe i solen och sedan åkte jag hem till mamma och pappa i Västerås för att fira lite påsk.

De bjöds på smoothie bowl och gravad lax till middag. Hahahah sådan fantastiskt bra kombination, not!!! Resten av kvällen spenderade vi framför tv:n.

Det blev söndag, brände av ett riktigt jobbigt pass med PT Patrik. Han var väldig klar och tydlig med att han vill att jag ska känna att hans pass är de absolut jobbigaste jag kör och har kört och det kan jag säga att det lyckades han få mig att känna ännu en gång. Kanske till och med starkare än någonsin hahah. Det var tufft! Spenderade resten av dagen med en bok i solen. As mysigt och avkopplande! Har ju läst en hel del den här månaden eftersom att det varit en del av min månadsutmaning för April!

Sedan blev det ost och kex och supergod middag a la mina favorit kockar som är mamma och pappa. De är väldigt bra på att laga mat och sen är det ju alltid himla trevligt att komma hem till dem och bara bli serverad och bortskämd.

Skinnjacka som många av er frågat om här (klick!)

Och i måndags så rensade jag ur de sista ur lägenheten och så var jag iväg på en spännande grej med Lojsan i några timmar. Stay tuned for what’s coming wiiiiieeeeeeeee! För snart kommer ni få veta vad vi ska göra/ har gjort! 🙂

10 gillar

Kommentarer (2)

 • Sofia

  |

  Vill du berätta lite om vad du har läst för något? 🙂

  Reply

 • Olivia

  |

  Men jag önskar att jag var så spontan med mina kompisar! Orkar ju knappt träffas, hade gärna varit mer som du där. <3

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler