Flyr renoveringskaoset mot varmare breddgrader

Har packat ur stort sett hela lägenheten i helgen känns det som, då taket ska renoveras och nästan hela lägenheten ska målas om. Det är dock jätteskönt att all denna röra ska pågå medan jag befinner mig i Miami så det lyckades jag ju boka in bra. Sitter nämligen i skrivande stund på Arlanda och väntar på boarding med Molly.

Har stoppat in typ allt i köket då det inte ska röras. Och ungefär så här såg det ut när vi hade kommit halvvägs hehe. Samtidigt som jag redan längtar efter att komma hem för att se hur allt har blivit så längtar jag inte eftersom att jag kommer behöva packa upp allt igen…

Mitt i all röra har jag försökt packa inför Miami också och ni som följ mig ett tag vet ju att jag inte tycker att packa inför en resa varken är det roligaste eller lättaste.

Men jag tycker att jag fick till det ganska bra den här gången och fick även ner allt i en resväska vilket är otroliga framsteg haha. Har rest med två bagage senaste resorna…

Nu ser lägenheten ut såhär. Vääääldigt tom med andra ord hehe. Men är så peppad på att göra om och göra den ljusare. Tror det kommer bli grymt. Och för er som varit med i omröstningen på Instagram så bestämde jag mig för att köra på det ljusa. Det kommer bli snyggt när jag byter ut sänggavel osv. Den som lever får se resultatet!!!! IIIIIIIIh. Vad jag gjort i Påsk kommer det ett långt inlägg om senare idag. Hann inte få upp det nu.

13 gillar

Kommentarer (2)

 • lissel

  |

  DRÖM med Miami! Och att komma hem till ett nytt hem! 😍

  Reply

 • Merlys

  |

  Hejsan! Jag följer dig på youtube, älskar dina vloggar 👌🏼
  Din senaste vlogg om inredning så har du en piedestal som står bredvid bokhyllan, vart kmr den ifrån? 😍
  Undrar även vart piedestalen som krukan från royaldesign står på kommer ifrån? 🙈🙏🏼❤

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler