Just nu – våren är här!

Öppnade upp mina franska balkongdörrar och satte mig och läste mina 20 minuter efter lunch idag. Då skrev Danijela kom hem till mig istället (till en riktig balkong), sagt och gjort så pallrade jag mig bort dit (vi bor ju 2 min ifrån varandra) och så satte vi oss i solen.

Gjorde en varsin mode cold brew iskaffe också! Det är så varmt så det var riktigt svalkande. Alltså på riktigt typ sommarvärme här på balkongen. Så jäkla trevligt! Såhär ser jag ut exakt i detta nu!

Och såhär ser lilla Baby Vienna ut! Hon får givetvis ligga i skuggan! Hon e så bedårande att man dör. Orkar inte!!!

Vad gör ni? Gud, alltså jag mår verkligen så bra just nu. I både kropp och själ. Känner mig så lycklig och hälsosam och bra! Och det gör mig så glad! Såhär kände jag inte för ett halvår sedan… Förresten glöm inte att jag har en ny youtube video uppe kl 18!!!! Det är ju torsdag!

26 gillar

Kommentarer (2)

 • Jasmine

  |

  Det är så härligt asså!
  18 grader och sol här nere i Halland 😍

  Reply

 • Carolina

  |

  Gud så härligt det ser ut! Glad man blir av att höra att du äntligen mår bättre! Hoppas det håller i sig☺️

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler