Projekt göra om lägenheten

I och med att mitt tak måste göras om så tänkte jag passa på att måla om hemma. Ska måla bokhyllan och väggarna i vardagsrummet samt även hallen. Det ska bli så spännande och kul och kommer även perfekt i tiden då jag även ska byta ut en hel del också. Det är verkligen som dom säger, det tar ett tag att bo in sig i en lägenhet, man kommer aldrig i ordning och man vet inte vad man gillar för typ av stil förrän efter ett tag. Det här är ju trots allt mitt första riktiga, egna boende.

Men ja nu vet ni varför de ekat tomt här i två dagar för detta är vad jag hållit på med i en oändlighet. Allt har verkligen tagit så himla lång tid. Och idag har jag spenderat mestadels av dagen med att spela in och fota förebilder samt städa lägenheten. För på tisdag åker jag nämligen till Miami och när jag kommer hem så kommer allt vara målat. Spännande va? Jag längtar så efter resultatet!

Det har också blivit så snyggt nu när jag ändrat soffan åt andra hållet. Håller ni inte med? Däremot måste jag ju sätta om tavlorna och spegeln. Men ni kommer få se allt! Och jag kommer lära er allt jag kan och allt jag kommer att lära mig under det här lilla projektet. För har tagit hjälp av min barndomskompis Carro som driver Hillehem. Och hon är grym! Det har jag märkt redan. Hon har koll på allt, färgsättning, prylar, möblering. Ja you name it!

17 gillar

Kommentarer (3)

 • Matilda

  |

  Alltså din lägenhet är ju DRÖM!

  Reply

 • Matilda

  |

  Vart är tavlan från? Så fin!

  Reply

 • Marija

  |

  Var är tavlan ifrån? jättefin!

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler