Hur min dag såg ut varje timme

08.21

Gjorde en favorit i repris i torsdags och fotade vad jag gjorde exakt när mitt alarm på telefonen ringde vilket var 21 minuter över varje timme from kl 08.21. Så när klockan var 08.21 åt jag frukost och den ser ni ovan.

09.21

En timme senare så stod jag i badrummet och gjorde mig i ordning, skulle precis börja locka håret här. Det är ju spikrakt i vanliga fall men det får ni sällan se mig i hehe. Vet inte varför men trivs bara inte speciellt mycket i rakt hår.

10.21

Gick igenom mejlen, skrev ett blogginlägg och gjorde undan de mest akuta jobbsakerna jag hade eftersom att jag visste att resten av dagen skulle innebära spring på stan.

11.21

Var inne på Zara i Sturegallerian medan jag väntade in Molly. Vi skulle ses på Vass PR för att kika på pressnyheter då de varit pressvecka här i Stockholm hela denna veckan vilket innebär att alla PR kontor har typ drop in hela dagen och visar upp vad som komma skall.

12.21

Åt lunch på Vass

13.21

Påväg mot Riche för att möta upp tjejerna efter att ha hunnit med två andra presskontor.

14.21

Mötte upp järngänget på Riche för att dricka kaffe och snacka ikapp. Sällan vi ses allihopa nu för tiden känns det som så det var väldigt mysigt. Och vi satt kvar rätt länge.

15.21

För klockan 15.21 var vi fortfarande där… Haha man får verkligen en helt annan tidsuppfattning när man gör den här ”fånga varje timme under en hel dag” blogginlägget. En timme går fasen fortare än man tror.

16.21

Anna anslöt sig till gruppen, vi gick in lite snabbt på Gucci och här var vi påväg hem i samlad trupp. Älskar att vi alla bor så nära varandra (utom Lojsan då). Det är så mysigt för det innebär att vi ofta kan sällskapa hem med varandra.

17.21

Försökte bestämma vad vi skulle ha på oss kvällen till ära.

18.21

Redo att inta middag med Nelly hos Andrea Hegard

19.21

Klockan 19.21 ringde alarmet mitt under Andreas välkomsttal så i panik stängde jag av det fort som fan och sedan glömde jag bort att ta en bild så här får ni en bild vi tog strax därefter…. (som jag även la upp på Instagram) för att jag tyckte den blev så bra hehe.

20.21

Hahahahaha, när klockan var 20.21 så var jag och Gertrude på toaletten. Så här blev det då!

21.21

Morsorna tvingade med mig ut på stan en sväng…

22.21

Men blev inte långvarig för en timme senare låg jag i sängen ready for my beauty sleep…

21 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (5)

 • hej

  |

  Hej!! Åh jag älskade detta inlägg, fler sådana 🙂

  Reply

 • J

  |

  Hejj!! Skymtade lite av den snygga bruna jackan som du hade på dig på din senaste story, MÅSTE fråga var den kommer ifrån? DOG pga så snygg!!!

  Reply

 • Lina

  |

  Kan inte detta bli ett återkommande inlägg någon dag varje vecka?

  Reply

 • alex

  |

  Var är tekoppen ifrån? ser sååå fin ut!

  Reply

 • Simaslim

  |

  So nice your post, I love your share dress, Thanks.

  Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler