Andrea Hegard x Nelly

Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Igår bjöd Nelly och Andrea Hegard in till fest hemma hos Andrea som bor så fint att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Alltså vilken våning och så ball inredningsstil. Helt blown away. Men vilket fall så har hon varit MUSE för en kollektion som släpps om 3 dagar, den 15 april så det var den vi firade och fick smygkika lite på.

Setet Andrea har på sig kommer bland annat samt det ni ser till höger om Zara på klädställningen! Så väldigt snygga grejer och de känns väldigt Andrea.

Det var en hel del där igår och det var kul att det var så blandade människor och ”blogg-klickar”.

Till alla som har frågat mig om min kavaj jag hade på mig så är den härifrån (klick!) men verkar slutsåld fast hittade en som påminde lite om min här (klick!) – och spetströjan jag har under hittar ni här (klick!). Lojsan hade på sig min kollektion, den avklippta skinn skjortan hittar ni här (klick!)!

Här ser ni lite fler plagg från kollektionen! Jag har några foton på mig i klänningen Roshi (till vänster) håller. Ska visa er dem när den kommit in online. Den är så snygg att ha om man typ fyller år och ska ha fest och vill vara lite extra!

Alltså på tal om något helt annat, om ni inte har sett den nya Netflix serien ”Störst av Allt” eller lyssnat på låten Rosa Himmel som Molly sjunger som är med i den serien. Så måste ni göra det. Jag dör både för serien och för låten. Serien är det enda jag pratat om hela veckan och låten är det enda jag har lyssnat på.

Kvällen slutade tidigt för mig eftersom att jag inte drack men för dom här taggade morsorna blev det en helkväll utan dess like haha.

Tack Nelly och Andrea för en mysig och kul torsdagskväll!

14 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (1)

  • Laura

    |

    Vart kommer kavajen/den liknande kavajen ifrån? Länken fungerade inte! 🙂

    Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler