Helguppdatering coming your way

Hallå mina älsklingar!

Jag är inne i ett sjukt bra flow och mode just nu och är så tacksam för det med tanke på hur jag mådde för ett halvår sedan. Igår hade jag den trevligaste och roligaste middagen på länge så idag är både jag och Agda lite slitna. Hon har nämligen börjat löpa (perfekt medan hon är hos mig!) så hon är lite trött.

Vilket fall så har jag inga storslagna planer resten av helgen. Kanske blir en sen lunch i solen med Dani idag men nu ska vi gå en långpromenad i solen och köra en klassisk powertalk med min bästis Olivia i London!

21 gillar

Rekommenderade inlägg

Kommentarer (4)

 • Amanda

  |

  Vart du inte ens inbjuden till Ideal Of Sweden? Tyckte synd om dig för du inte fick komma. Hoppas du fick en lyckad dag ändå.

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jag var inbjuden, men jag ville inte gå på brunchen då jag ville ha en oplanerad helg.

   Reply

 • isabel

  |

  Kan du inte göra ett ”planer inför sommaren” inlägg? 😀

  Reply

  • Hanna Friberg

   |

   Jo, absolut. Men jag har inte direkt några planer ännu. Heheh…

   Reply

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv

Sociala kanaler